Gerçekçi protezin adresi Dentaprimer

Gerçekçi protezin adresi Dentaprimer

Gebze’nin ilk ve tek ‘Gerçekçi Protez’ üreten merkezi Dentaprimer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği açılışa özel yüzde 10 indirim ile hizmete açıldı.

Gebze’de Dentaprimer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği hizmete açıldı. Gebze’nin ilk ve tek ‘Gerçekçi Protez’ üreten merkezi olma özelliğini taşıyan poliklinik, hasta memnuniyetini ve hastaların haklarını ön planda tutarak güler yüzle topluma en iyi şekilde hizmet vermeyi amaçlıyor. Kendi diş protez laboratuvarı ile Gebze’de hizmet vermeye başlayan merkezde, diş hekimliği teknolojisinde kullanılan son teknolojik cihazların hepsi mevcut. 5-1.jpg

GERÇEKÇİ PROTEZLER ÜRETİLİYOR
Ülkemizde üretilmeyen ve ‘Realistic’ adı verilen merkezde, gerçekçi görünen ve diş etinden hiçbir farkı olmayan protezler üretiyorlar. Tamamen dijital olan protezler el değmeden üretilirken, tedavi planlamalarının tamamı uzman hekimler tarafından yapılıyor. 1-5.jpg

TÜM DİŞ TEDAVİLERİN ADRESİ BU MERKEZDE
Dentaprimer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde İmplant, Pedodonti (Çocuk Diş Hekimliği),Estetik Diş Hekimliği Tedavileri, Protez, Endodonti (Kanal Tedavileri),Konservatif Diş Tedavileri(Dolgu), Ağız Diş ve Çene Cerrahi ve Ortodonti gibi tüm tedaviler uzman hekim ve teknisyen kadrosuyla profesyonel bir şekilde yapılıyor.

AÇILIŞA ÖZEL YÜZDE 10 İNDİRİM
450 metrekare alana kurulu olan Dentaprimer Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, Alaettin Kurt Stadı’nın hemen karşısında Gebze halkına hizmet vermeye başladı. Merkez, açılışa özel yüzde 10 indirim ile tüm Gebzelileri bekliyor.

İSA TURHAN3-1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.