"Gerçekçi olalım, iyi gidiyoruz"

"Gerçekçi olalım, iyi gidiyoruz"

Kocaelispor'un tecrübeli savunma oyuncusu ve ikinci takım kaptanı Musa Nizam, haftasonu oynanacak olan Nasadoge Menemenspor maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

Dino Ndlovu'nun sakatlığı hakkında ise "Onun yokluğunu aratmayacak arkadaşlarımız var. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

Kocaelispor'un deneyimli savunma oyuncusu Musa Nizam, Nasadoge Menemenspor maçı öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Musa yaptığı değerlendirmede "Boluspor maçından sonra da aynı şeyleri söylemiştim. Bu tür maçlar ligde fazla oynanmıyor ama bu tür kötü maçları bizim gibi iyi takımlar oynayabiliyor. Bunlardan biri Boluspor ve diğeri Bandırmaspor oldu. İyi konsantre olamadık. Maçın başında aslında iyiydik fakat Dino'nun sakatlanarak oyundan çıkmasıyla takım olarak bocaladık ve kötü oyun oynadık. Bandırmaspor'da ilçe takımı gibi gözükse de bu ligin önemli takımlarından bir tanesi. Bu ligde gerçekten önemli takımlar var. Bandırmaspor daha iyi oynadı.

“CAMİAMIZ İÇİN ÖNEMLİ BİR OYUNCU”

Bu maçtan ders çıkaracağız. Bizim için her maç final maçı gibi önemli. Menemenspor maçını kazanıp daha önce yakaladığımız seriyi tekrar etmek ve geliştirmek istiyoruz. Bunu şov amaçlı söylemiyorum, her maçımızı kazanmak en kötüsü yenilmemek için oynuyoruz. Bu kulübün bir hedefi var. Bu sezon alabildiğimiz en fazla puanı almak istiyoruz. Gerçekçi olmak lazım, şu ana kadar iyi gidiyoruz. Dino hem camiamız için hemde bizim için çok önemli bir oyuncu. İnşallah bir an önce sahaya döner. Onun yokluğunu aratmayacak oyuncularımız var. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Onlarında en az onun kadar mücadele edeceğini düşünüyorum. İnşallah bir an önce iyileşir ve aramıza döner" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.