‘GEPOSB Türkiye sanayisinin odağında’

‘GEPOSB Türkiye sanayisinin odağında’

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi (GEPOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan, “Türkiye sanayisinin odağında olan GEPOSB, yerli ve yabancı sermayenin cazibe merkezidir.” dedi.

Gelişen teknolojiler doğrultusunda hizmetlerini sürdürmeye devam eden GEPOSB, binlerce kişiye de iş imkânı sunuyor. Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Osman Erkan gelişen ve büyüyen GEPOSB ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Başkan Erkan, “2001 yılında 44 sicil numarasıyla Karma OSB Tüzel Kişiliği kazanarak sektörünün lideri olarak kurulan ve altyapı yatırımlarını tamamlayan Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi, katılımcılarının ihtiyaçları ve gelişen teknolojiler doğrultusunda hizmetlerini sürdürüyor.

12 BİN KİŞİYE İSTİHDAM

GEPOSB, Türkiye’nin kişi başına düşen üretim miktarının en yüksek olduğu İstanbul ve Kocaeli sınırının kesiştiği noktada, Gebze’de yer almaktadır. Ulaşım kolaylığı, pazara yakınlığı, teknolojik alt yapısı, tedarik kolaylığı ile Türkiye Sanayisinin Odağı'nda olan GEPOSB, yerli ve yabancı sermayenin cazibe merkezidir. Bölge içerisinde Gıda, Tekstil, Plastik, Elektrik-Elektronik, Makine, Kimya, Otomotiv, Petrokimya, Metal, Madeni Eşya, Cam, Sağlık ve Bilişim sektörlerine ait firmalar yer almaktadır. Yaklaşık 12 bin 500 kişiye istihdam sağlayan GEPOSB’da yüzde 100 doluluk oranı sağlandığında çalışan sayısının 14 bine ulaşması hedeflenmektedir.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.