GEPOSB olağan genel kurulu gerçekleştirildi

GEPOSB olağan genel kurulu gerçekleştirildi

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi’nin 17.Olağan Genel Kurul Toplantısı önceki gün gerçekleştirildi.

Osman Erkan Konferans Salonu’nda yapılan 17.Olağan Genel Kurul Toplantısı salt çoğunluğun sağlanması ile başlandı. Açılış konuşmasını yapan Başkan Dursun Çetin’in Divan Kurulu Önergesi vermesi ile Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Heyeti: Divan Başkanı Yavuz Alaybeyoğlu, Divan Üyeleri İrfan Ayar ve Selman Arslan Ayvacı oldu. Sırasıyla gündem maddeleri Divan Başkanı tarafından okunarak 2021 yılı Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri oy birliği ile ibra edildi. Ardından yeni dönem Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu üyeleri seçimi ve OSBÜK Temsilcileri oylamasına geçildi. Yönetim ve Denetim Kurulu üyelikleri için mevcut yönetimin dışında başka liste veren olmadığı için oylama Divan Başkanı önerisi ile açık oylama şeklinde yapıldı.

 

OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

Yapılan oylama sonucu Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu üyeleri 4 yıllığına oy birliği ile seçildiler. Gündemin diğer maddeleri de Genel Kurul tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Yeni Yönetim Kurulunun Genel Kurul sonrası yapmış olduğu ilk toplantıda görev dağılımı; 

Yönetim Kurulu: Yönetim Kurulu Başkanı: Mustafa Koray Kantarcı, Yönetim Kurulu Başkan Vekili: Sadık Sezgin, Yönetim Kurulu Üyeler: Dursun Çetin, Gürbüz Salman, Ramazan Çeker, Hüseyin Atalay, Şamil Tahmaz olarak belirlendi. Genel Kurul tarafından Denetim Kurulu Üyeliği ve OSBÜK Temsilciliğine ise; Denetim Kurulu: Denetim Kurulu Üyeleri: Hakkı Erez ve Berkay Sönmez. OSBÜK Temsilcileri: Gürbüz Salman ve Dursun Çetin seçildi.

 

manset-2-267.jpg

 

Haber: Barış AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.