"Genel başkanıma kırgınım"

"Genel başkanıma kırgınım"

CHP ocaeli eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, annesinin vefatı sonrası arayıp taziye iletmemesi nedeniyle kırgın olduğunu söyledi.

CHP İlçe Kongresi Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde devam ediyor. Kongrede söz alan Kocaeli eski Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na, annesinin vefatı sonrası arayıp taziye iletmemesi nedeniyle kırgın olduğunu söyledi. Kaplan, şunları kaydetti: “Bu kenti 25 yıldır AKP’nin siyasi anlayışı yönetiyor. İki gün önce Ticaret Odası Başkanı ‘Gebze’yle övünün, milli gelirin en yüksek olduğu ilçe’ dedi. Kişi başına düşen milli gelirin en yüksek olduğu ilçe Gebze ama en fakiri de Gebze’de. Sanayinin yoğun olduğu emekçinin yoğun olduğu bir yerden bahsediyorum. AKP’nin Gebze’yi 25 yıldır yönetmesinde bizim de suçumuz yok mu? Seçilmişler ne yazık ki bunu göremiyor. 1999’dan 2019’a kadar yaptığımız seçimlerde Gebze’nin oy oranına bakın. CHP kendi oyunu alamıyor. Delege arkadaşlarımızdan bir ricam var, zaman zaman yanlışımız olabilir ancak partinizin arkasında durun. Bizim seyirci kalmamız mümkün değil. Ben umudumu yarına taşımak istiyorum.

"AKP'NİN BAŞBAKANI ARADI."

Benim Genel Başkanıma kırıldığım bir konu var. 2016‘da annem vefat ettiğinde beni meclis başkanı AKP’nin Başbakanı aradı bana başsağlığı diledi. Beni genel başkanım aramadı. AKP’nin başındakiler aradı, genel başkanım aramadı. Ben burada bu kırıklığı yaşıyorsam, seçilen bir milletvekilinin, bir delegenin iyi gününde kötü gününde iletişim kurmuyorsanız kaybeden biz değil, CHP’dir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.