Gençlik ve Kadın Kolları kuruluyor

Gençlik ve Kadın Kolları kuruluyor

  Gebze Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Dernek yönetim kurulu önceki akşam yapmış...

 

 

Gebze Kars Ardahan Iğdır Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, önemli bir projeyi daha hayata geçiriyor. Dernek yönetim kurulu önceki akşam yapmış olduğu olağan toplantıda, dernek bünyesinde faaliyet gösterecek Gençlik ve Kadın Kolları kurulması yönünde karar aldı. Bu konuyla ilgili ilk toplantı ise 7 Aralık Cumartesi günü saat 12.00’de dernek merkezinde gerçekleştirilecek.

 

GÜCÜMÜZE GÜÇ KATACAKLAR

 

Dernek Başkanı Metin Baytöre, gençlik ve kadın kollarının derneğe güç katacağını belirterek, “Bölgemizdeki gençlerimizi ve kadınlarımızı derneğimize güç katmaya çağırıyoruz. Gençlik ve Kadın kollarımız ile derneğimiz çok daha fazla güçlenecek ve çok daha güzel etkinlikler gerçekleştirecek” şeklinde konuştu. Metin Baytöre, 7 Aralık’taki toplantıya katılacak olan Kars Ardahan ve Iğdırlı genç ve kadınlara konu ile ilgili daha geniş bilgilendirmede bulunacaklarını belirterek, “Hem Gençlik hem de Kadın kollarını ayrı birimler olarak oluşturacağız. Hem gençlerimiz hem de kadınlarımız farklı ve güzel etkinlikler gerçekleştirecekler” dedi.

ALTUN SORUMLU OLACAK

Baytöre, Gençlik ve Kadın Kolları’nın yönetim kuruluna bağlı olarak görev yapacağını ve yönetim kurulu üyesi Levent Altun’un bu konudan sorumlu olduğunu da sözlerine ekledi.

 

Toplantıya katılan başkan Metin Baytöre ve yöneticiler Ataman Adıgüzel, Mustafa Kaya, Ercan Yamen, Mülazim Dursun, Ali Çetinkaya, Volkan Balıkçı, Turan Atmaca, Cengiz Altun, Zekeriya Aktaş ve Levent Altun daha sonra hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Çetin Gürbulak ve Ayhan Büyükkaya ise şehir dışında olduğu için toplantıya katılamadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.