Gençlere özel programlar düzenleniyor

Gençlere özel programlar düzenleniyor

Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen “Gençlik Buluşmaları” Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gençlerin...

Darıca Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile Darıca Belediyesi tarafından düzenlenen “Gençlik Buluşmaları” Adnan Menderes Kültür Merkezi’nde gençlerin yoğun katılımıyla devam ediyor.

Yaklaşık 500 gencin katıldığı “Gençlik Buluşmaları” programında "En Büyük Haber" isimli yetişkin tiyatrosu gençlerin büyük beğenisini kazanırken, programda ayrıca Konak Hastanesi tarafından "Problemlerle Baş Etmek" isimli eğitim semineri düzenlendi.

KARABACAK’TAN GENÇLERE TAVSİYELER

Programda kısa bir selamlama konuşması yapan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak,  gençlere çağın gerisinde kalmamak adına kendilerini sürekli geliştirmeleri tavsiyelerinde bulundu. Başkan Karabacak, “ülke olarak zor bir coğrafyada yaşıyoruz, bu yüzden dostumuz kadar, düşmanlarımızda çok. Her duruma karşı hazırlıklı olmalıyız. Maalesef ülkemiz üzerinde sürekli oyunlar oynanarak, gelişmemizi engellemek istiyorlar. Senaryolar farklı olsa da, oynanan oyunlar hep aynı. Kimine 28 Şubat dedik, kimine Gezi Olayları,  kimine 15 Temmuz Darbe Girişimi. Amaçları hepsinde aynıydı, ama her defasında milletimizin dik duruşu sayesinde hedeflerine ulaşamadılar. Bu oyunları hiç bitmeyecek, o yüzden özellikle siz gençlerin kendini her alanda yetiştirip, bu tür oyunlara alet olmaması ülke geleceğimiz açısından son derece önemli.” diyerek gençlere kendilerini her alanda geliştirmeleri çağrısında bulundu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.