Gençler sordu Şeker ve Köşker yanıtladı!

Gençler sordu Şeker ve Köşker yanıtladı!

   AKP Gebze İlçe Gençlik Kolları ev sahipliğinde düzenlenen yerel seçimlerde ilk defa sandık başına gidecek gençlerin bir araya geldiği...

 

 

 

AKP Gebze İlçe Gençlik Kolları ev sahipliğinde düzenlenen yerel seçimlerde ilk defa sandık başına gidecek gençlerin bir araya geldiği toplantıya katılan AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker gençlerin sorularını yanıtladı

 

GENÇLER SORDU ONLAR YANITLADI

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ve Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker gençler buluştu. AK Gebze İlçe Gençlik Kolları tarafından düzenlenen 1990 doğumlu ve mahalli idareler seçimlerinde ilk defa sandık başına giderek oy kullanacak gençlerin buluştuğu etkinlikte, Milletvekili Şeker ve Başkan Köşker kendilerine yöneltilen soruları cevaplandırdı. Arapçeşme Mahallesi’nde düzenlenen toplantının ev sahipliğini yapan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Samet Coşkun’un selamlama konuşmasıyla başlayan toplantıya AKP Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı’nın yanı sıra ana kademe ve gençlik kolları yöneticileri de katıldı.

KÖŞKER: GENÇLERİ ÖNEMSİYORUZ

Gençlerin siyasete, projelere ve belediye hizmetlerine dair sorularının cevaplandırıldığı toplantıda selamlama konuşması yapan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, uygulanan her projenin ve hayata geçirilen her hizmettin temelinde toplumun farklı kesimlerinin ihtiyaçları göz önüne alınarak belirlendiğini söyledi. Gençleri önemsediklerini vurgulayan Başkan Köşker, “Bugünün gençleri yarının büyükleri, şehrin söz sahipleri. Sizlerin yaşam kalitesini bir kat daha arttırmak ve marka bir şehirde yaşatabilmek için çalışıyoruz” dedi.

SANDIK BAŞINA MUTLAKA GİDİN

 

Başkan Köşker’in ardından salonu dolduran gençlere hitaben selamlama konuşması yapan AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ise ilk kez sandık başına gidecek olan gençlere, “Geleceğinize sahip çıkın ve günü geldiğinde sandık başına giderek oyunuzu mutlaka kullanın. Yerel ve genel demokrasinin temeli olan seçimleri önemseyin” dedi. 2002 yılından bu yana ülke genelinde AKP hükümetleri dönemlerinde ülkeye kazandırılan hizmetlere ilişkin de gençleri bilgilendiren Milletvekili Şeker, kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.