Gençler kış kampında buluştu

Gençler kış kampında buluştu

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından Aytepe Diriliş Kampında düzenlenen günübirlik Kış Kampı etkinliğinde gençler bir araya geldi.

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi tarafından organize edilen etkinliğe, Kocaeli Üniversitesi Öğrenci Kulüpleri, gençlik odaklı çalışmalar yürüten sivil toplum kuruluşları dahil olmak üzere yaklaşık 150 genç katılım sağladı.  Yoğun kar yağışının hakim olduğu Aytepe Diriliş Kamp alanında düzenlenen etkinliğe, gençlerin yanı sıra Kocaeli Kent Konseyi Genel Sekreteri Sedat Köse, Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Numan Akdoğan ve Gençlik Meclisi Başkanı Bahadır Aligül de katılım sağladı. Türk Bayrakları eşliğinde Sarıkamış Şehitleri Anma Yürüyüşü ile başlayan etkinlik, öğle yemeği ile devam etti.  Akabinde canlı müzik eşliğinde hep birlikte şarkılar söyleyen gençler gönüllerince eğlendiler.

PLAKET TAKDİM EDİLDİ

Program kapsamında, Kocaeli Kent Konseyi Yönetim Kurulu Üyelerinden Gebze Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Numan Akdoğan’ın “Mikro/Nano Aygıtlardaki Son Gelişmeler ve Türkiye’nin Bu Yarıştaki Durumu” konulu bir sunum yaparak, gençleri teknoloji alanındaki ilerlemenin önemi konusunda bilgilendirdi ve gençlerin kendileri geliştirmeleri yönünde tavsiyelerde bulundu. İlgiyle dinlenen sunumun ardından, Sayın Akdoğan sorular yöneltildi ve günün anısına Genel Sekreter Sedat Köse tarafından Sayın Akdoğan’a teşekkür plaket takdim edildi. Daha sonra kamp ateşi etrafında toplanan hep birlikte şarkılar söyleyerek, kartopu oynadılar. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi. 

Haber: Ahmet Zeki AYAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.