Gençler değişim  istiyor. Biz hazırız

Gençler değişim istiyor. Biz hazırız

CHP’nin Kocaeli’deki tek kadın gençlik kolları başkanı, mayıs ayından bu yana görevde olan Seda Bektaş gençlerin değişim istediğini ve iktidara hazır olduklarını söyledi. Yönetiminde ise yurtdışı düşünen de var, “Gitmem bir yere” diyen de

Cumhuriyet Halk Partisi - CHP Darıca İlçe Gençlik Kolları’nın 23 yaşındaki başkanı Seda Bektaş, Kocaeli Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü mezunu. Lise yıllarından bu yana CHP içinde aktif bir şekilde çalışan Bektaş, CHP İl Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeliğinin ardından bu yılın mayıs ayından bugüne CHP Darıca Gençlik Kolları Başkanı. CHP’nin ilimizdeki tek kadın gençlik kolları başkanı olan Bektaş, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün bizlere emanet ettiği değerlere sahip çıkmak adına mücadele ediyoruz” dedi.

seda-5.jpg

GİDİŞATA DUR DEMEK İÇİN

Ülkede yaşanan sorunların farkındayız olduklarını belirtip mevcut durumun en çok gençleri etkilediğini kaydeden Bektaş, “Gençler olarak bu gidişata dur demek adına çalışmalarımızı yürütüyoruz. Gençlik Kolları Genel Başkanlığımızın başlatmış olduğu, ‘Güç sende Senin Elinde’ projesi kapsamında ilk defa oy kullanacak seçmenlerimizi ziyaret ediyoruz. Gençler ile bir araya gelip dertlerini paylaşıyoruz.

BEKLENTİLERİ YÜKSEK

CHP OLARAK HAZIRIZ

Görüşmelerimizden çıkardığımız sonuçlarla gençler iktidardan memnun değil ve değişim istiyorlar. CHP’den beklentileri yüksek ve biz bu beklentileri karşılamak için hazırız. Geleceğe büyük bir ümitle bakıyor ve kararlı bir şekilde yürüyoruz. Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ışığında demokrasinin değerlerine sahip çıkıyoruz” dedi.

 

seda-bektas-1.jpg

İLKELERİ FİKİRLERİ

İLE DAİMA YAŞAYACAK

Bektaş sözlerini güne dair tamamladı: “84 yıl önce kaybettiğimiz atamızın fikirlerini yaşatmaya devam ediyoruz. 10 Kasım 1938 tarihinde aramızdan bedenen ayrılsa da yaşadığımız topraklarda ve dünyada ilkeleri, fikirleri, eserleri ile yaşayan ve daima yaşayacak olan Ata'mızı büyük bir özlem ve saygıyla anıyoruz.”

Fotolar: CHP Darıca İlçe Örgütü 30 Ağustos Zafer Bayramı yürüyüş ve konserinden

 

**

 

Reklam Ajansı kurmak istiyorum

 

ilayda-seflek.jpg

2002 yılında İstanbul’da doğdum. Maltepe Üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı ikinci sınıf öğrencisiyim. Hedefim ileride kendime ait bir reklam ajansı kurmak. Hobilerim resim ve müzikle uğraşmak. Eğitimime bir katkı sağlayacaksa yurtdışı fırsatından yararlanmak isterim fakat yerleşmek gibi bir amacım yok. Aktif siyasette belirli herhangi bir hedefim yok. Ancak siyasetin içerisinde gençlerin olması gerektiğine inanıyorum. Gençlerin fikirlerine ve enerjilerine ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bu dediklerimi destekleyen her konuda katkıda bulunmak isterim.

**

Gençlerin iyi koşullarda

yaşaması için siyasetteyim

sevket-sahin.jpg

Şevket Şahin

 

23 yaşındayım, liseyi üçüncülükle bitirdim. TOEFL (Standart Amerikan İngilizcesini üniversite düzeyinde kullanabilme ve anlayabilme yeteneğini ölçen bir sınav) gold (altın) belge sahibiyim. Maltepe üniversitesi son sınıf öğrencisiyim. Yurtdışı hedefim yok, ülkemi seviyorum. Türk gençlerinin hakettiği koşullarda yaşaması için mücadele ediyorum. Siyaset yapmamdaki hedef gençlerin özgürce ve iyi koşullarda yaşamasını sağlamaktır.”

 

**

CHP iktidarına ihtiyaç var

deniz-seven.jpg

Deniz Seven (24)

Üniversitede konservatuvar bölümü öğrencisiyim. Müzik alanında çalışmalar yapıyorum. Ülke şartlarından dolayı öğrencilikten arta kalan vakitlerimde kuryelik yapıyorum. Ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için siyasete atıldım.

 

**

Kendi restaurantımı

açmayı hedefliyorum

dogukan-ergin.jpg

Doğukan Ergin

2017’den beri aktif siyasetin içindeyim. Özel bir hastanenin yemekhenesinde aşçıyım. Hobilerim dalış yapmak, değişik lezzetleri denemek ve yapmak. İlerde kendi restaurantımı açmayı hedefliyorum. Siyasette amacım partimi en iyi şekilde temsil etmek.

**

İmkân bulursam yurtdışına giderim

baturay-dundar.jpg

Baturay Dündar

2001’de İstanbul’da Selanikli bir ailede doğdum. Çocukluk yıllarımı spor ve bilgisayarlarla birlikte geçirdim. Ortaokul ve lise eğitimimi Çapa’da (Fatih) tamamladım. Lise yıllarımın sonunda meslek sebebi ile Darıca’ya göç etmeye karar verdik. Aktif arkadaş grubu kazandım. İstanbul’da bilgisayar programcılığı üzerine üniversite eğitimimi tamamladım. Şuanda Anadolu Üniversitesi’nde yönetim bilişim sistemleri üzerine lisans eğitimini tamamlıyorum. Lojistik sektöründe yazılım uzmanı olarak sahada aktif görev alıyorum. İleride doğru imkân ve fırsatlar elverişli olduğunda hiç tereddüt etmeden yurtdışına çıkacağıma inanıyorum. Aktif siyasette vaktim olsaydı eğer; şu anda ülke bu durumdayken güzel bir muhalefetlik yapacağımı düşünür, bulunduğum ilçede meclise girmeyi arzulardım.”

 

**

Ülkenin durumundan

ötürü aktif siyasetteyim

 

eren-canpolat.jpg

Erencen Polat

Erzincanlıyım. Marmara Üniversitesi Makina Mühendisliği mezunuyum. Özel sektörde makina mühendisi olarak çalışıyorum, Uzun yıllardır CHP üyesiyim. Ülkenin geldiği son durumda aktif siyasetin içerisinde olma kararı aldım.

 

**

 

Eğitim tecrübem ve

hizmet için siyasetteyim

 

gokdeniz-yilmaz.jpg

Gökdeniz Yılmaz

Ardahanlı’yım. Yalova Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü öğrencisiyim. Siyasette daha yeniyim. Bölümümle ilgili tecrübe kazanmak ve bu alanda hizmet etmek adına siyasete girmeye karar verdim.

**

Ülkeye katkı sağlayacak

her konumda olmak isterim

 

ismail-cem-ergin.jpg

İsmail Cem Ergin

2002, Gebze doğumluyum. Selanik göçmeni Darıcalı’yım.  Kocaeli Üniversitesi Kimya Mühendisliği bölümü birinci sınıf öğrencisiyim. Hedefim ileride kimya sektöründe yöneticilik. Yurtdışı hedefim ülkeyi bu durumda bırakıp gitmek değil sadece tatil amaçlı. Burada kalıp ülkemin gelişimine katkıda bulunmak istiyorum. Aktif siyasette hedeflerim çok net değil, ülkeye katkı sağlayabilecek her konumda olmak isterim

 

**

Amerika’ya gitme

ihtimalim yüksek

 

mahir-gozutok.jpg

Mahir Gözütok

İyi biri olmayı hedefleyen biriyim. Mimarım. Amerika’ya gitme ihtimalim yüksek. Aktif siyasette bir hedefim yok. İktidar olunca ülkedeki sorunların çözüleceğine inancım tam; bu yüzden CHP’ye üye oldum ve görev aldım.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.