Genç Saadet’te başkan değişti

Genç Saadet’te başkan değişti

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Turel, Başkanlık görevini Ali Demirkan’a devretti.

Beybaba Antep sofrasında düzenlenen devir teslim toplantısında, yaklaşık 4 yıl sürdürdüğü bu görevin kendisi için onur verici bir dönem olduğunu belirten Turel; “Bu süre içerisinden yüz akı ile hizmet ettiğimizi düşünüyorum. Bu erdemli görevi partimizin çeşitli kademelerinde görev alan değerli Ali Demirkan kardeşimize gönül rahatlığı ile teslim ediyorum. Kendisinin bu görevi layıkıyla başaracağını ve bundan sonra bayrağı çok daha ileriye taşıyıp Saadet Partisinin misyonunu en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancım tamdır” dedi. 

Demirkan ise; “Bugüne kadar partimize yapmış olduğu hizmetlerden dolayı Muhammed Turel başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyorum. Allah’u Teala tek seferde isabetli kararlar alabilmeyi aldığımız kararları uygulaya bilmeyi nasip etsin, Allah utandırmasın” dedi.

KURAN’I KERİM VE TÜRK BAYRAĞI

Görev değişimi sırasında kendisine emanet edilen Kuran’ı Kerim ve Türk bayrağını yeni başkan Ali Demirkan’a teslim eden Turel “Bizler Bu yüce Kuran Nizamını yer yüzüne hakim kılmak için bu kutsal bayrağımızın yere düşmemesi için bütün gücümüzle çalışmak zorundayız, bizler bu emaneti yeni sahibine teslim ediyoruz” dedi.

Toplantı çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi. Esra Korkmaz

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.