Genç Saadet Bakan Ergün'e tepkili

Genç Saadet Bakan Ergün'e tepkili

 Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz akşam düzenlenen toplantının ardından...

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları haftalık olağan toplantılarına ara vermeden devam ediyor. Geçtiğimiz akşam düzenlenen toplantının ardından yönetim kurulu adına açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Gebze İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Günler, geçtiğimiz günlerde Kocaeli'nde bir açılışa katılan Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ün “Her ilçede bir tane oda olması gereksiz” sözlerine tepki gösterdi.

GEBZE’YE NE VERDİNİZ Kİ GERİ İSTİYORSUNUZ?

 “Geçtiğimiz günlerde bazı basın yayın organlarında çıkan haberde, Sayın Bakan Nihat Ergün’ün Kocaeli’nde bir açılışa katıldığı ve bu açılış esnasında bölgemizi de yakından ilgilendiren bazı ifadeler sarf ettiği haber olarak yayımlanmıştır. Yayımlanan bu haberde Sayın Bakan’ın ”Kocaeli Ticaret Odası tek olmalı” ve “Her ilçede bir tane oda olması gereksiz” açıklamaları yer almıştır. Sayın Bakan tarafından yapılan bu açıklama; Gebze’yi hiçe saymak demektir. Yıllardır Vilayet olmanın özlemini çeken Gebze’mizin önüne koyulan bu engellere artık dur deme vakti gelmiştir. Saadet Partisi olarak Gebze’yi görmezden gelen hiçbir açıklamayı kabul etmeyerek şu soruyu sormak istiyoruz; Gebze’ye ne verdiniz ki geri istiyorsunuz?” diye sordu.

GEBZE, KOCAELİ’NİN ÇÖPLÜĞÜ DEĞİLDİR!

 

“Bölgemiz ile ilgili yapılan bu açıklamalar, Gebze’yi sindirme, Gebze’yi görmezden gelme ve Gebze’yi hiçe sayma politikalarının bir parçasıdır. Daha öncede İstanbul-Ankara arasında sefer yapacak olan hızlı tren projesinin Gebze’de durmayacağı açıklanmıştı. Saadet Partisi Gebze Gençlik Kolları olarak bu duruma da sessiz kalmadık, tepkimiz ortaya koyduk ve neticesinde İstanbul-Ankara arasında sefer yapacak olan hızlı trenin Gebze’de durmasını sağladık. Kocaeli’ni yönetenler artık şunu iyi bilmelidir; Gebze, Kocaeli’nin çöplüğü değildir! Hiçbir zamanda olmayacaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.