Genç periler namağlup şampiyon

Genç periler namağlup şampiyon

Kocaeli U-18 Kadın Basketbol Ligi’ni namağlup şampiyon olarak tamamlayan İzmit Belediyesporlu genç periler kentimizi Marmara Bölge Şampiyonası’nda temsil edecek.

GENÇ PERİLER MUTLU
İlimzi Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden İzmit Belediyespor’un alt yapı takımları aldığı başarılı sonuçlarla kentimizi gururlandırmaya devam ediyor. Kocaeli U-16 Kadınlar Basketbol Ligi’nde yaşanan şampiyonluğun ardından İzmit Belediyespor U-18 Kadın Basketbol takımı kendi kategorisinde şampiyonluğa ulaşarak Kırklareli’nde düzenlenecek olan Marmara Bölge Şampiyonası’na katılmaya hak kazandı.
NAMAĞLUP ŞAMPİYON
Kocaeli U-18 Kadın Basketbol Ligi’nde aldığı sonuçlarla dikkat çeken İzmit Belediyespor U-18 Kadın Basketbol takımı oynadığı sekiz maçı kazanarak namağlup bir şekilde şampiyon oldu. Son maçta Doğuşspor karşılaşmasında 82-63’lük skorla galibiyetle ayrılan genç periler 10 ile 14 Mart tarihlerinde Kırklareli’nde yapılacak olan Marmara Bölge Şampiyonası’na katılacak. Antrenörler Doğukan Pamuklar, Sevgi Canbaz ve alt yapı sorumlusu Mustafa Kemal Met yönetimindeki genç periler hedeflerinin bu turnuvada ilk üç sıraya girerek bir üst gruba yükselmek olduğunu açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.