Genç periler Hürriyet’e söz verdi

Genç periler Hürriyet’e söz verdi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, lig şampiyonu U 16 kadın basketbol takımı ile bir araya geldiği organizasyonda Marmara Bölge şampiyonluğu sözünü aldı.

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli U16 Kadın Basketbol Ligi’nde şampiyonluk kupasını kaldıran İzmit Belediyespor U16 kadın basketbol takımının genç ve başarılı sporcuları ile kutlama yemeğinde bir araya geldi. İzmit Belediye Spor Gençlik ve Kadın Basketbol Kulübü Başkanı Uğur Koştur, Spor Müdürü Mithat Ağa,  İzmit Belediyespor kadın basketbol takımı baş antrenörü Fırat Okul, alt yapı sorumlusu Kemal Met, alt yapı antrenörleri Doğukan Pamuklar, Sevgin Candaz, geçmiş dönem alt yapı takımlarının sahibi ve çalıştırıcısı Mevlüt Salla kutlama yemeğinde sporcuları yalnız bırakmadı.
BAŞKAN HÜRRİYET’E MADALYA
İlimizde elde ettiği şampiyonlukla Marmara Bölge Şampiyonası’nda ilimizi temsil edecek olan genç periler, 25 ile 29 Şubat tarihlerinde 12 takımın katılımı ile gerçekleşeceği mücadele öncesi moral depoladı. Alt yapı sorumlusu Kemal Met, sporcular ve teknik ekip adına Başkan Hürriyet’e verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi takdim etti ve ardından perilerin birincilik madalyasını boynuna taktı. Perilerin başarısına büyük katkı sağlayan alt yapı hocası Doğukan Pamuklar’a Spor Müdürü Mithat Ağa, İzmit Belediyespor kadın basketbol takımı baş antrenörü Fırat Okul’a İzmit Belediye Spor Gençlik ve Kadın Basketbol Kulübü Başkanı Uğur Koştur, U15 milli takımına seçilen Nehir Ulufer’e ise Başkan Hürriyet başarılarından ötürü teşekkür plaketi takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.