Genç, meclis üyesi aday adaylarıyla bir araya geldi

Genç, meclis üyesi aday adaylarıyla bir araya geldi

 CHP Gebze belediye başkan aday adayı Yüksel Genç, CHP Gebze belediye meclis üyesi aday adaylarıyla bir araya geldi. Antik Cafe’de düzenlenen kahvaltılı...

 

CHP Gebze belediye başkan aday adayı Yüksel Genç, CHP Gebze belediye meclis üyesi aday adaylarıyla bir araya geldi. Antik Cafe’de düzenlenen kahvaltılı toplantıda konuşan Avukat Yüksel Genç, meclis üyesi aday adaylarıyla sohbet etmek, durum değerlendirmesi yapmak ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunmak amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

GÜNDEMLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME 

Toplantıya meclis üyesi aday adaylarının büyük çoğunluğu katılırken, böyle bir toplantı düzenlediği için Yüksel Genç’e teşekkür ettiler. Yüksel Genç, gündemle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Gebze’de seçimi kazanmak için herkese büyük görevler düştüğünü ve hep birlikte çok çalışmanın gerekli olduğunu dile getirdi.Meclis üyesi aday adayları da birlik ve beraberlik içinde olduklarını ve Gebze’de seçimi kazanmak için çalışacaklarını ifade ettiler.Toplantının ardından Yüksel Genç ve meclis üyesi aday adayları hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.