Genç İMO’da temsilciler zirvesi

Genç İMO’da temsilciler zirvesi

İMO Odası Kocaeli Şubesi’nin gençlik kolları olan Genç-İMO’nun yeni dönem için atadığı temsilciler ilk toplantısında yapacakları etkinlikleri planladı.

Kocaeli Genç-İMO yeni kadrosuyla ilk toplantısını yaptı İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi’nin gençlik kolları olan Genç-İMO’nun 2019-2020 dönemi için belirlenen temsilcileri ilk toplantılarını geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi. 

Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Genç-İMO Üniversite Temsilciliği’ne Tuğrul Berk Haktan Bayram
getirilirken, dördüncü sınıf temsilciliğine Selcan Turan ve Caner Özdağ, üçüncü sınıf temsilciliğine Büşra Okyay ve Halil Can Küçük, ikinci sınıf temsilciliğine Mehmet Ali Tumbul ve Yasemin İrem Yıldırım, birinci sınıf
temsilciliğine ise Carina Ceci Jorge Munguambe ve Hayrunnisa Doğdu getirildi.

BAYRAM’DAN SUNUM

İMO Kocaeli hizmet binasında gerçekleşen toplantının açılışında konuşan Üniversite Temsilcisi Tuğrul Berk Haktan Bayram gerçekleştirdi, “Genç-İMO nedir? Bugün neden Genç-İMO`lu olmalıyız?” adlı bir sunum yaptı. Sunumun ardından yeni temsilciler Genç-İMO örgütlenmesinin durumu ve önümüzdeki dönemin etkinliklerine dair planlama yaptı. (Haber merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.