Genç Erkek basketbolda son 16 belli oldu

Genç Erkek basketbolda son 16 belli oldu

  Okullar Arası A Genç Erkekler Basketbol grup maçları Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlarla sona erdi. Rakiplerini mağlup eden 16 takım bir...

 

 

Okullar Arası A Genç Erkekler Basketbol grup maçları Atatürk Spor Salonu’nda oynanan maçlarla sona erdi. Rakiplerini mağlup eden 16 takım bir üst tura çıkmayı başardı.

FİNAL 12 ŞUBAT’TA

Özel Murat Yıldırım Anadolu Lisesi maça çıkmadı ve Özel Koto da hükmen kazandı. Kocaeli Fen Lisesi ile Özel Gümüş Temel Lisesi arasındaki mücadeleyi 63-15 kazanan Kocaeli Fen iddiasını sürdürdü. Toplam 31 okulun katıldığı, 26 Aralık’ta başlayan ve bir birinden çekişmeli maçlara sahne olan A Genç Erkekler Basketbol il şampiyonasında 17 ile 18 Ocak’ta oynanacak eleme maçlarının ardından çeyrek finalistler belli olacak. 7 Şubat’ta çeyrek, 9 Şubat’ta yarı ve 12 Şubat Pazartesi günü de final maçı oynanacak.

DERİNCE İLE NAMIK KEMAL MAÇI NEFES KESTİ

Karşıyaka Tüpraş MTAL daha önce verdiği dilekçe ile maçlara çıkmayacağı belirtmişti. Bu nedenle rakibi İzmit MTAL hükmen kazandı. Günün ikinci maçı Derince Anadolu Lisesi ile İzmit Namık Kemal Anadolu Lisesi arasındaydı. Başa baş mücadele sonrasında Derince Anadolu Lisesi son andaki basketi ile maçı 59-58 kazandı ve gruptan çıkan ikinci takım oldu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.