Genç, “Bu zihniyet sorunları çözemez”

Genç, “Bu zihniyet sorunları çözemez”

  CHP Gebze Belediye başkan aday adayı Yüksel Genç, partisinin mahalle temsilcilerine verdiği yemekte yerel yönetimi eleştiri yağmuruna tuttu. “Bu...

 

 

CHP Gebze Belediye başkan aday adayı Yüksel Genç, partisinin mahalle temsilcilerine verdiği yemekte yerel yönetimi eleştiri yağmuruna tuttu.

 “Bu zihniyet bu sorunları çözmez”

Gebze ve Türkiye’nin zor bir süreçten geçtiğini belirten Genç, “Gebze’yi 20 yıldır aynı zihniyet yönetiyor. Belediye ne yazık ki temel sorunları bile çözemiyor. Sosyal demokrat belediyecilik yok. Gebze’nin 11 mahallesinde kentsel dönüşüm, hemen hemen bütün mahalle ve köylerinde ise imar sorunları var. Köyde bir kümes yapmak için bile ruhsat almak zorunda kalacak vatandaş. Bu zihniyetin bu sorunları çözmesi imkânsız” diye konuştu.

“BU KADARINI HAK ETMİYORUZ”

 

Gebze’nin devletten yeterli yatırımı görmediğini de dile getiren Yüksel Genç, “Türkiye’de ortalama kişi başı yatırım tutarı 401 lira ancak Gebze ne yazık ki sadece 133 lira yatırım görüyor. Bu kadar zengin bir yerde, bu kadar yoksulluğu hak etmiyoruz” şeklinde konuştu. 22 yıldır Gebze’de yaşadığını ve sorunlarını çok iyi bildiğini kaydeden Genç, “Hep beraber çalışıp göreve geldiğimizde bu sorunları çözeceğiz” dedi. Antik Restoran’daki yemeğe, CHP’nin Gebze’deki mahalle temsilcilerinin yanı sıra ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, meclis üyesi aday adayları da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.