Gelişim liglerine kötü haber

Gelişim liglerine kötü haber

Spor Toto Gelişim Ligleri’nin başlama tarihi henüz netlik kazanmazken, farklı bir formatın hayata geçileceğine dair bir açıklama yayınlandı.

BELİRSİZLİK SÜRÜYOR

İlimizden birçok kulüpte olduğu Türkiye’deki genç yetenekleri yakından ilgilendiren Spor Toto Gelişim Ligleri ile ilgili belirsizlik devam ederken, önceki gün Türkiye Futbol Federasyonu’ndan bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamaya göre liglerin ne zaman başlayacağı belirsizliğini korurken, yeni bir formatın hayata geçirileceği ilan edildi. Yapılan açıklamada şu şekilde; “Ülkemizde ve dünyada etkileri devam etmekte olan Covid-19 salgın hastalığının seyri, hastalığa bağlı Sağlık Bakanlığımızın aldığı tedbirler ve uyguladığı talimatlar ile ele alınacaktır.

 

YENİ FORMATA GEÇİLECEK

Sağlık Kurulumuzun önerileri çerçevesinde Spor Toto Gelişim Ligleri'nin yeniden planlanması kararlaştırılmıştır. Mevcut Gelişim Ligleri'nde yer alan kulüplerimizin, bulundukları liglere ilişkin gelecek sezonlara ait münhasır hakları saklı kalmak kaydı ile 2020-2021 sezonunda Gelişim Ligleri farklı bir formatta oynatılacak olup, müsabaka sistemi ve müsabakaların yaş ve liglere göre statüleri ile başlangıç tarihleri gelişen şartlar doğrultusunda yapılacak çalışmaların neticesinde açıklanacaktır.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.