Gelir İdaresi Başkanlığı personel alacak!
Gelir İdaresi Başkanlığı, 2 bin Gelir Uzman Yardımcısı istihdam edecek. Alınacak olan personelin 30’u Kocaeli’de görevlendirilecek.
Gelir İdaresi Başkanlığı açık bulunan kadrolara atanmak üzere 2 bin gelir uzman yardımcısı alacak. Gelir Uzman Yardımcısı alımları sınav yöntemiyle yapılacak. Alınacak olan personelin 30’u Kocaeli’de görevlendirilecek. İzmit’te 10 Gebze’de ise 20 personel alımı yapılacak. Sınav, yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı gerçekleştirilecek.
SINAVA İLİŞKİN AYRINTILAR
Adaylar başvuru sırasında öncelik sırasına göre en fazla 5 (beş) ili tercih edebileceklerdir. İl içinde atama yapılacak birden fazla yer belirlenmişse, adaylar belirlenen bu yerlerin tamamını, tercih ettikleri her il için ayrı ayrı olmak üzere öncelik sırasına göre başvurularında belirtme zorundadırlar. Adaylar daha sonra bu tercihlerinden vazgeçemeyeceklerdir. Adayların, tercih ettikleri illerden hangi ilin yazılı sınavına gireceği, KPSS (A) puanı esas alınarak yapılan başarı sıralamasına göre tespit edilecektir. Sınava katılma şartlarını taşıyan ve usulüne uygun olarak başvuranların; il bazında toplam kadro sayısının 5 (beş) katından fazla olması halinde, tercih ettikleri il dikkate alınarak KPSS (A) P48 türünden en yüksek puan almış olan adaydan başlamak üzere 5 (beş) katı aday giriş sınavına çağrılacaktır. KPSS (A) P48 türünden eşit puan almış olmaları nedeniyle son sıradaki aday sayısının birden fazla olması halinde ise bu adayların tümü sınava çağrılacaktır.
Haber: Ahmet Zeki AYAR
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.