GELENEK BOZULMADI 

GELENEK BOZULMADI 

Okullar Arası Gelişim Ligi Futsal İl Birinciliği, Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan maçların ardından sona erdi.

Okullar Arası Gelişim Ligi Futsal İl Birinciliği, Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda oynanan maçların ardından sona erdi. Son derece çekişmeli geçen final maçında erkeklerde Gebze Mesude İşcan Ortaokulunu mağlup eden Çayırova Ortaokulu şampiyon oldu. Çayırova ekibi yıllardır bölgemizi futsalda en iyi şekilde temsil ediyor ve Türkiye derecesi elde ediyor. Şampiyon Hasan Gemici Spor Salonu’nda gerçekleşen organizasyonda Kandıra İmam Hatip Ortaokulu’nu yenen Arslanbey Ortaokulu üçüncülüğü elde etti.

KUPALARINI ALDILAR

Final maçının ardından dereceye giren okullara kupa ve madalyaları takdim edildi. Şampiyon olan Çayırova Ortaokulu’na ödülünü Okul Sporları Şube Müdürü Turgay Bulut takdim etti. 2. olan Gebze Mesude İşcan Ortaokulu’na ödülünü Okul Sporları İl Temsilcisi Göksel Ali Argun verdi. 3. olan Arslanbey Ortaokulu’na ödülünü ilimiz hakemlerinden Zeki Kırdudu verirken, 4. olan Kandıra İmam Hatip Ortaokulu ise kupasını İzmit İlçe Koordinatörü Erhan Okur’dan aldı.

OKULLAR ARASI GELİŞİM LİGİ FUTSAL İL BİRİNCİLİĞİ SIRALAMA (ERKEKLER)

1.Çayırova Ortaokulu

2.Gebze Mesude İşcan Ortaokulu

3.Arslanbey Ortaokulu.

4.Kandıra İmam Hatip Ortaokulu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.