Gelecek Partisi’nden SEDAŞ’a  uyarı

Gelecek Partisi’nden SEDAŞ’a uyarı

Gittiği yerlerde halkın kentsel sorunlarını muhabir tavrıyla gazetelerin haber merkezlerine aktaran Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, Arapçeşme’de bir haftadır yanmayan sokak lambalarından ötürü SEDAŞ’a sitem etti, uyarıda bulundu.

 

KÖŞKLÜÇEŞME’DE YANMAYAN DAMLALAR

SEDAŞ’ın sorunları dikkate alıp çözüm üretmediğini, keyfi davrandığını kaydeden Osmanoğlu, Arapçeşme Mahallesi’nde Eyüp Sultan Caddesi ile 1035 ve 1037 sokaklarda, sokak lambalarının bir haftadır yanmadığını kaydetti.

VARDİYAYA GİDİP DÖNENLER

KARANLIKTA ZORLANIYOR

Sokak sakinlerinin imza kampanyası düzenleyip başvurdukları SEDAŞ’ın halk şikayetine ilgisiz kaldığını dile getiren Osmanoğlu, “Anılan sokaklar ve cadde gece zifiri karanlığa bürünüyor. Özellikle gecenin geç saatinde vardiyaya giden veya vardiyadan dönen kadınlar çok zorlanıyor” dedi. Osmanoğlu, ilçemiz idarecileri tarafından SEPAŞ’ın uyarılmasını istedi.

BU NASIL BİR DİREK!

Yine Beylikbağı Mahallesi’nde Ankara Caddesi üzerinde değiştirilen elektrik direğinin hangi mantıkla yapıldığını anlamadığını kaydeden Osmanoğlu, “Eskisinin ve yenisinin arasındaki mesafe bir metre. Elektrik kabloları sokaktaki ağaçların arasından geçiyor. Tehlike büyük, bu mantıklı bir durum değil.

ÖZELLEŞTİRME SONRASI REHAVET

Öte yandan SEDAŞ’ın benzeri eksiklikleri ilçenin her tarafına yayılmış durumda. Özelleştirilmiş bir şirketi almanın ve rakipsiz olmanın getirdiği rahatsızlıkla olsa gerek, halkı sorunlarıyla yalnız bırakmıyorlar. Gebze Halkı bu kalitesizliği hak etmiyor” dedi. (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.