Gelecek Partisi  kongre yaptı

Gelecek Partisi kongre yaptı

Gelecek Partisi Derince İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunu yaptı. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Ümit Yıldız seçilmiş başkan olurken, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu istifaya

Gelecek Partisi Derince İlçe Teşkilatı 1. Olağan genel kurulunu yaptı. Kurucu ilçe başkanı olarak atanan Ümit Yıldız seçilmiş başkan olurken, Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nu istifaya davet etti.

Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı ilçe kongrelerine devam ediyor. Derince Çenedağ Mahallesi, Talgır Sokak’daki ilçe merkezinde gerçekleştirilen ve 15 gündem maddesinin karara bağlandığı genel kurulda 20 yönetim kurulu üyesi ile 70 il kongre delegesi belirlendi. Kongrede divan başkanlığına Eyüp Gençer, yardımcılıklarına Fatih Büyükavcı ile Yunus Küçükpolat seçildi. İl başkanı Ömer Faruk Başaran ile genel başkan yardımcısı Doğan Demir, başta olmak üzere il başkan yardımcıları, gençlik ve kadın kolları başkanları, ilçe başkanlarının tam kadro hazır bulundu.

BÜYÜK SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN

İl başkanı Ömer Faruk Başaran da yaptığı açıklamada, “Sadece ülkemizde değil, tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde altı ay içerisinde il ve ilçelerimizde teşkilatlandık. Bugün burada, yarın İzmit’te, Pazar günü Darıca ve Körfez’de, 28 Ağustos 2020 Cuma günü de il kongremizi yapıyoruz. Böylesi bir süreçte bu noktaya gelmek her ne kadar birileri görmezden gelse de büyük başarıdır. Emeği geçen tüm teşkilat mensuplarına teşekkür ediyorum. Gelecek Partisi olarak büyük sürpriz yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.