Gelecek Partisi il yönetimi toplandı

Gelecek Partisi il yönetimi toplandı

Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan Gelecek Partisi Kocaeli’de partinin kurmayları il yönetim kurulu üyelerini bir araya getirdi. İftar sonrası gerçekleştirilen ve ilk kez bir araya gelinen toplantıda durum değerlendirmesi yapıldı.

Gelecek Partisi Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ile Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, il yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. İl teşkilatında gerçekleştirilen toplantıda virüs salgını dolayısıyla teşkilatlanma çalışmalarını ve tüm görüşmeleri  telekonferans yöntemiyle gerçekleştirmek zorunda kaldıklarını hatırlatan Doğan Demir ile Ömer Faruk Başaran, ilk kez bir araya gelebildiklerini vurguladı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgını nedeniyle olağanüstü bir dönemden geçildiğini vurgulayan başkanı Ömer Faruk Başaran, “Seyehat ve sokağa çıkma kısıtlamalarına rağmen üç ay içerisinde il binamızı tuttuk. Tefrişatı tamamlandı. İl yönetimi ni oluşturarak dokuz ilçede teşkilatlanmayı tamamladık. Kadın ve gençlik kollarımız atandı ve yönetimlerini oluşturuyor. Mübarek ramazan ayında gıda yardımları, maske dağıtımı ve anneler gününde ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Siz yöneticilerimizden öncelikli olarak beklentimiz yaşadığınız ilçenin teşkilatıyla omuz omuza görev yapmanız, destek vermenizdir. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz gayretlerini için teşekkür ediyorum” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir ise parti tüzüğü, izlenecek politikalar, dil ve söylem birlikteliğinin sağlanması, örgütlenme çalışmaları ve kongre takvimiyle ilgili bilgilendirmeler yaptı. İlk kez bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri tanışma imkanı bulurken, yaklaşan ve pandemi gölgesinde buruk karşılanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile Ramazan bayramı da kutlandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.