Gelecek Partisi  Çayırova'ya atama yaptı

Gelecek Partisi Çayırova'ya atama yaptı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kurucu Çayırova ve Kandıra İlçe başkanlarını atadıklarını açıkladı.

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Çayırova kurucu ilçe başkanlığına Kurban Aktaş ile Kandıra kurucu ilçe başkanlığına Harun Öztaş’ı atadıklarını açıkladı. Başaran, sadece ülkemizi değil tüm dünyayı kasıp kavuran corona virüsü salgını nedeniyle olağanüstü günler yaşadığımızı vurgulayarak, “Virüsten korunmanın en iyi yolu evden çıkmamak ve hijyen kurallarına uymaktır. Bu nedenle atama tebliğlerini telefonla yapıp, belgelerini kurye ile gönderdik. Her iki arkadaşımıza da başarılar diliyorum. İzmit, Gebze ve Gölcük ilçe başkanlarından sonra Çayırova ve Kandıra ilçe başkanlarını da atamış olduk. Yaşanan tüm olumsuzluklara rağmen programladığımız gibi tüm çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

 

Siyasi yaşamına Ak Partide başlayan, ilçe başkanlığı ve belediye başkan aday adaylıklarında bulunan Harun Öztaş ile uzun yıllar Demokrat Partide ilçe başkanlığı yapan Kurban Aktaş yaptıkları açıklamada, “Bizlere olan güveni boşa çıkarmamak için var gücümüzle çalışacağız. Yetki belgelerimizi aldık. Görev ve sorumluluğumuz büyük. Hemen ilçe binalarımızı tutup yönetim kurullarımızı oluşturacağız” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.