Gelecek Kocaeli görev dağılımı yaptı

Gelecek Kocaeli görev dağılımı yaptı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır yönetim kurulu üyeleriyle ilk toplantısını gerçekleştirdi. Üyelerin birbirleriyle tanışma imkânı bulduğu toplantıda görev dağılımı da yapıldı.

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır, 15 kişiden oluşan başkanlık divanını da belirledi. İlk kez bir araya gelen yönetim kurulu üyelerine hitabeden başkan Serap Çakır, yoğun geçen iki haftada yapılan çalışmaları aktardı. Sıcak bir ortamda gerçekleşen toplantıda beklentilerini aktaran başkan Serap Çakır, ilçe teşkilatlarını da bir an önce tamamlayacaklarını ve sürekli sahada olacaklarını ifade etti.

 

İL BAŞKANLIK KURULU ÜYELERİ    

Serap Çakır İl Başkanı, Hasan Arabacı Siyasi İşler Başkanı, Kağan Demirci Teşkilat Başkanı, Oğuz Öksüz Seçim Ve Hukuk İşleri Başkanı, M. Tahsin Erten Yerel Yönetimler Ve Şehircilik Başkanı, Yunus Küçükpolat Sivil Toplum Ve Halkla İlişkiler Başkanı, Süleyman Aydınlık Sosyal Politikalar Başkanı, Tanzer Olcayekonomi Politikaları Başkanı, Ülkü Nazlı Üstün İletişim Başkanı, Şakir Aydemir İnsan Hakları Başkanı, Fethi Özlü  Parti İçi Eğitim Başkanı, Ümit Yıldız Dış İlişkiler Başkanı, M. Fatih Şıkoğlu Araştırma, Geliştirme Ve Bilişim Başkanı, Müyesser Ünal Kültür Ve Sanat Politikaları Başkanı, Menaf Seven İdari Ve Mali İşler Başkanı, Eşay Taştan İl Sekreteri.    

 

gelecek-2-003.jpeg 

      

Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.