Gelecek Gebze kongre yaptı

Gelecek Gebze kongre yaptı

Gelecek Partisi’nin Gebze İlçe Teşkilatı 1. Olağan Genel Kongresi gerçekleşti, kongrede Hasan Arabacı İlçe Başkanlığı’na seçildi.

Gelecek Partisi’nin Gebze İlçe Teşkilatı'nda Müslüm Osmanoğlu'nun geçtiğimiz aylardaki istifasının ardından yönetim de yenilenirken olağanüstü kongreye gidildi.  

gelecek-gebze-57.jpg

Kongrede ilçe başkanlığına, Osmanoğlu'nun istifasının ardından göreve atanan Hasan Arabacı  seçildi.

Hüseyin Demir İş Merkezi’nde Grand Düğün Salonu’ndaki ilçe kongresi pandemi tedbirleri çerçevesinde gerçekleştirildi.

KATILANLAR

Kongreye Gelecek Partisi Genel Başkanı Yardımcıları Doğan Demir,  Abdullah Başçı,  Gelecek Partisi Genel Merkezi'nde İletişim Başkan Yardımcısı Serap Çakır, Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran,

received_180937840526490-002.jpeg

CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Saadet Partisi İlçe Başkanı Mustafa Türel,

gelecek-gebze-53-001.jpg

HDP Gebze İlçe Eşbaşkanı Meryem Uslu ve Dilovası İlçe Eşbaşkanı Kadir Demir, 

 

gelecek-gebze-54-001.jpg

Deva Partisi İlçe Başkanı Kemal Memiş,

Gelecek Partisi Kartepe İlçe Başkanı Emel Oruç,

gelecek-gebze-55.jpg

Gelecek Partisi Çayırova, Darıca ve Dilovası ilçe başkan ve yöneticileri ile parti üyeleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başlayan kongrede ilk konuşmayı İlçe Başkanı Hasan Arabacı yaptı, birlik ve beraberlik içinde çalışacakları vurgusunu dile getirdi.

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran yaptığı konuşmada şunları ifade etti:

 

gelecek-gebze-51.jpg

“Bir yıl oldu biz bu yola çıkalı, tabi Kocaeli’de il başkanı olmak kısmetmiş olduk. Bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz.

Siyaset uzun ince bir yol. Bu siyasete girenlerde bu yola katlanmak zorundalar.  Bu işin güzel tarafları da olacak, sıkıntılı tarafları da olacak.  Hep birlikte bunları yaşayacağız.  Siyasete girerken inandığımız ilkelerden taviz vermemek, inandığımız işleri yapmak, dürüst olmak, dürüst insanlarla yol yürümek adına bu işe talip olduk.

DOĞRU ŞEYLER YAPTIK

Bugün itibariyle de Kocaeli teşkilatları olarak gerek ilçelerimiz gerekse il başkanlığımız olsun doğru şeyler yaptık. Ve iyi bir noktaya geldik diye düşünüyorum. Parti genelimizde Kocaeli olarak üçte, beşte, yedide yer alacak şekilde açıklanıyor. Bundan da gurur duyuyoruz.

Ama çok şey mi yaptık, yapmadık.  Bana sorarsanız yapacaklarımızın yüzde 10’nu ancak yaptık.  Daha yeni başladık.  Bu uzun ince bir yol.  Burada yürüyeceksek hep birlikte dinamik olmak zorundayız.  Ve bu dinamizmi sağlamak adına da bizim Gebze teşkilatımızın kongresi yapılmış, yeni bir kongreydi.

YOL ARKADAŞLARIMIZA GÜVENİYORUZ

Biz bu yolda ve arkadaşlarımızın hepsine güveniyoruz.  Bu uzun yolda da hep birlikte yürümek istiyoruz.  Aramızdan ayrılanlar olabilir, istemeyi ama kırılanlar olabilir ama sürekli yeni katılanlarda var.  İnşallah önümüzdeki günlerde, süreçte toplu katılımlar olacak.  Bunlarla ilgili olarak çalışmalarımız var.  300-500 kişini katıldığı toplantılar organize edeceğiz bu müjdeyi vermek istiyorum.

GEBZE BENİM İÇİN ÖNEMLİ

Gebze benim için çok önemli tabi, çünkü doğduğum yer ben Gebzeliyim.  Onun içinde Kocaeli teşkilatları arasında Kocaeli farkını göstermek zorunda.  Kayıtlarınızı Gebze yoğunluklu olarak yapın bunu istirham ediyorum. Üye yaptığınız 750 kişiyi de sisteme girerseniz bizim sayılarımız artsın. “

Genel Başkan Yardımcıları Doğan Demir ve Abdullah Başçı ise Gelecek Partisi’nin 83 milyonun partisi olduğunu belirterek, genel başkan Ahmet Davutoğlu’nun temiz siyaset adına çaba gösterdiğini vurguladılar.

YÖNETİM KURULU

Başkan Hasan Arabacı, Yönetim Kurulu Asıl Üyeler: Fedai Çevik, Nevriye Yılmaz, Eyüp Çulha, Olgun Boylu, Mehmet Dumanlıova, Hacer Torunoğlu, Ömer Faruk Polat, Erdal Öter, Ferhat Baysal, Gülüzar Kalafat, Güven Gök, Ozan Kaya, Mustafa Bal, Mevlüt  Muratoğlu, Recep Boy, Büşra Nur Saraç, Mustafa Ali Abalı, Onur Topkaya, Kemal Aksu, Saim Durulmuş, Şakir Aydemir, Songüll Tektaş, Rıza Torunoğlu, ve Nazife Kaya.

Haber: Cengiz Akgün

 

 

received_472268357456638.jpeg

received_810578299565822.jpeg

received_1669144559945384.jpeg

 

gelecek-gebze-52.jpggelecek-gebze-56.jpggelecek-gebze-58.jpgreceived_3947145952045070.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.