Gelecek Dilovası Kongreye hazır

Gelecek Dilovası Kongreye hazır

Gelecek Partisi Dilovası İlçe Teşkilatının 1. Olağan genel kurulu 4 Ekim 2020 Pazar günü saat 13.00’de gerçekleştirilecek.

Darıca Cumhuriyet Mahallesi, Bağdat Caddesindeki Dilovası Hizmet Binasında yapılacak olan kongrede 20 kişilik yönetim kurulu üyesi belirlenecek.

Bir süre önce Gelecek Partisi kurucu Dilovası İlçe Başkanlığı görevine atanan Fesih Telli kısa sürede partiyi kongreye götürüyor. Göreve atandıktan sonra ilçe binasını tutarak tefrişat işlerini tamamlayan,  20 kişiden oluşan yönetim kurulunu oluşturup üye kayıtlarını yapan Fesih Telli ilk kongre heyecanını yaşadıklarını belirtti. Kongreye tüm vatandaşların davetli olduklarını belirten başkan Telli “Toplumun her kesimini kucaklayan bir yönetim oluşturduk. Saha çalışmalarımız başladı. Amacımız hem yerelde hem genelde iktidar olmak. Bizleri bu göreve layık gören başta sayın genel başkanımız Prof. Ahmet Davutoğlu olmak üzere, yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcımız Doğan Demir ve il başkanımız Ömer Faruk Başaran’a teşekkür ediyoruz. Güvenlerini boşa çıkarmamak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.