Gelecek çünkü Cumhuriyetçi  dindar, demokrat ve insani

Gelecek çünkü Cumhuriyetçi dindar, demokrat ve insani

"Tüzüğe baktığım zaman Cumhuriyetçi yani Atatürk ilke ve inkılaplarını savunan, dini değerleri ve güçlendirilmiş parlamenter sistemi savunan bir parti olması benim için yeterli oldu."

    Aktif siyasette ve muhalefet partisindesiniz. Niçin Gelecek Partisi?

 

-        Bana, ‘Düzgün bir insansın ve siyaset sana göre değil. Siyasette yer bulamazsın deniyordu. Beni siyasetin üst kademesinde ki bir göreve layık gördükleri için adil yönetim anlayışına sahip olunduğuna kanaat getirdim. İdeolojisini de kendime uygun gördüğüm için Gelecek Partisi’ni tercih ettim.

 

-        Tüzüğe baktığım zaman Cumhuriyetçi yani Atatürk ilke ve inkılaplarını savunan, dini değerleri ve güçlendirilmiş parlamenter sistemi savunan bir parti olması benim için yeterli oldu. Parti programımız tamamen insan odaklı. Çalışmalarımızı da bu doğrultuda yaparak vatandaşlarımızı ve ülkemizi hak ettiği refah seviyesine yükselteceğiz.”

 

 

 gelecek-005.jpg

 

 

BU SEFER MİLLETVEKİLLİĞİ: “Aktif siyasette ilk deneyimim 31 Mart yerel seçimlerinde Belediye Başkan adaylığıydı. O süreçte sistem değişmeden belediyeye başkanı olmanın çok önemli olmadığına kanaat getirdim. Onun için şimdiki hedefim partimin oy çıtasını yükseltecek çalışmalar yapmak. Sonrasında milletvekilliği düşünüyorum. Sistemi değiştirerek kurumları çalışır hale getirmeden nerde ne olduğunuzun pek bir önemi yok.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.