Geleceğin Yıldızları Altınordu Gebze’de yetişiyor

Geleceğin Yıldızları Altınordu Gebze’de yetişiyor

İyi birey iyi vatandaş iyi futbolcu misyonuyla öz kaynak sisteminde sporcu yetiştiren Altınordu Gebze Futbol Okulu bünyesinde birbirinden yetenekli futbolcuları barındırıyor.

Pandemiden sonra kaldığı yerden çalışmalarına start veren Altınordu Gebze geçtiğimiz hafta bölgenin UEFA B diplomalı üst düzey Antrenörü Evren Aydın’la kadrosunu güçlendirmişti. 

Çalışmalarını hafta sonu Beylikbağı Beybod halı sahada sürdüren Altınordu Gebze,  yarışmacı takımlarıyla Salı ve Perşembe günleri Darıca Nene Hatun  stadında çalışıyor. 

9-10,11,12 ve 13 yaş gruplarından oluşan yarışmacı takımlar büyük sahada idman ve maç oynama deneyimi kazanıyor. Son 2 yılda önemli bir sayıya ulaşan Altınordu Gebze yarışmacı takımlarıyla zirveye oynarken en önemli hedefi Altınordu’ya ve Türk Futboluna yeni yıldızlar kazandırmak. 

ÖNCE İYİ BİREY 

Yeni dönem kayıtlarının başladığını ifade eden Altınordu Gebze Futbol Okulu Sorumlusu Güven Çağlayan, “ çok değerli bir armayı temsil ediyoruz. Biz sadece futbol eğitimi vermiyoruz. Önce iyi birey sonra iyi vatandaş daha sonra da iyi futbolcu olsun diyoruz. Gebze, Darıca, Çayırova, Dilovası bölgelerinden aramıza katılan çok sayıda sporcularımız var.  Yolumuza güçlü bir şekilde büyüyerek  devam ediyoruz. 5-14 yaş arası aramıza katılmak isteyen veli ve sporcularımızı bekliyoruz. 

Detaylı bilgi için 0532-346-41-52 numaralı telefonu arayabilirler diye” konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.