Geleceğin ressamları bu kursta

Geleceğin ressamları bu kursta

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) çocuk ve gençlerin sosyalleşmelerine katkı sağlamak, duygu ve düşüncelerini ifade etmelerine destek olmak amacıyla resim kursu açtı.

 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK) çocuk ve gençlerin sosyalleşmelerine katkı sağlamak, duygu ve düşüncelerini ifade etmelerine destek olmak amacıyla resim kursu açtı. Eğitim, kültür ve sanatın merkezi haline gelen KO-MEK’te alanında usta eğiticiler tarafından verilen kurslara katılan 7-12 yaş arası çocukların beceri ve teknik eğitimlerinin yanı sıra hayal dünyalarının gelişmesine de katkıda bulunuluyor.

 

KARA KALEM VE YAĞLI BOYA YAPIYORLAR

İlk kez 7-12 yaş için hafta sonu resim kursu açan KO-MEK ilginin yoğun olmasından oldukça memnun. Resim kursuna ilgi duyan çocukların hafta sonlarını daha verimli geçirerek yeteneklerini geliştirdiği kursta kara kalem ve yağlı boya resimlerinin yanı sıra genel çizimler yapılarak eğitimler tamamlanıyor.

 

TEKNİK ÇİZİMLER YAPILIYOR

KO-MEK verdiği eğitimlerde çeşitli boyalarla farklı tekniklerle resim çalışmalarının yanı sıra ilk başta geometrik çizimlerle yapılan çalışma sonucunda çocukların üretkenliklerini daha da geliştirmeyi amaçlıyor. Pazar günleri verilen eğitimlere katılan çocuklar kara kalem ve yağlı boya teknikleri ile sabır ve emek gerektiren çalışmalar yaparak tekniklerini geliştirme fırsatı da buluyor. 

 

ONLİNE KAYIT FIRSATI

Siz de 12 ilçede 43 kurs merkezinde verilen eğitimlere katılmak için www.komek.org adresinden online kayıt yaptırarak istediğiniz branşta eğitim alabilirsiniz.

 

kurs-2-003.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.