Geleceğin binicileri yarıştı

Geleceğin binicileri yarıştı

Türkiye Binicilik Federasyonu faaliyet programında yer Eyüp Sabri Tuncer EQUIFUN Ligi, PONY Ligi 3.Ayak Müsabakaları Kocaeli Atlı Spor Kulübü manejinde yapıldı.

Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Engin Tuncer, Eyüp Sabri Tuncer EQUIFUN Ligi, PONY Ligi 3.Ayak Müsabakalarının ilk günkü bölümünü izledi ve kategorilerinde başarılı olan sporculara kupa ve madalyalarını verdi. Kocaeli Atlı Spor Kulübü Başkanı Savaş Demirtaş ve yönetimi 2022 yılının Kocaeli’de ki ilk organizasyonda çok başarılıydı. Türkiye Binicilik Federasyonu Başkanı Engin Tuncer, organizasyonun başarılı geçmesinden dolayı Savaş Demirtaş ve yönetimini kutladı.

 

İL PROTOTOLU DA KATILDI

Gençlik Spor İl Müdür Yardımcısı Ziyaülhak Sarıgül, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Spor Müdürü Barış Çoban, Körfez Ticaret Odası Başkanı Recep Öztürk, İzmit Belediye Spor Kulübü Başkanı Yusuf Erenkaya yarışmaları izleyip dereceye giren sporcular kupa ve madalyalarını verdiler.  PONY Ligi 3.Ayak Müsabakaları organizasyonun başarıyla gerçekleştirilmesinden dolayı mutlu olan Federasyon Başkanı Engin Tuncer, Ulusal ve Uluslararası düzeyde yeni organizasyonların Kocaeli ’ye verilebileceğini vurguladı.

 

biniciler-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.