Geleceği yıkıyorsunuz

Geleceği yıkıyorsunuz

Gebze Metin Oktay Stadı’nın yıkım çalışmalarına tepkiler artıyor. KASKF yönetim kurulu üyesi Hüseyin Bat yaptığı açıklamada, “Bizim geçmişimi yıkıyorsunuz, ama sizlerde geleceğinizi yıkıyorsunuz” dedi.

BÜYÜK BİR HATA

KASKF yönetim kurulu üyesi Hüseyin Bat Gebze’de yıkımı devam eden Metin Oktay Stadı’nın sson durumu hakkında sosyal medyadan önemli bir açıklamada bulundu. Hüseyin Bat paylaşımında “Bizim geçmişimi, gençlerimizin geleceğini yıkıyorsunuz ama sizlerde geleceginizi yıkıyorsunuz.16 yaşında tanıştım yazı futbol sahasıyla bizim kuşaklar bilir yazı dedinmi Gebze’nin hangi semti oldugunu benden öncede benim dönemimde de benden sonrada binlerce topluma yararlı amatör spor ahlakıyla yetişmiş güzel insanların tarihini yıkıyorsunuz orada bulunan su sarnıcını Eskihisar Kalesi’ni hatta Çoban Mustafa Paşa Camisini yıkmak gibi büyük bir hata yapıyorsunuz. Yenisini yapmadan alternatif bir çözüm üretmeden spor camiasını üzerek amatör spor camiasını hiçe sayarak bu fedakar camianın Başkanlarını yöneticilerini antrönörlerini sporcularını ve seyircisi ile velilerini hiçe sayarak bu yıkımı yapıyorsunuz” ifadelerine yer verdi.

 

SPOR KULÜPLERİ ÜZGÜN

Hüseyin Bat açıklamasının devamında “Devletine saygıdan amatör spor kulüpleri eylem yapmaz, hakaret etmez ama size hatırlatıyorum sporda siyaset yoktur fakat seçimle o koltuklara geldiğinizi sizlere hatırlatacak yapıda bilinçli insanlardır, yok saydığınız bu spor kulüpleri zamanı gelince bizde varız diye size hatırlatırlar. Spor alanlarını yıkarak çocuklarımızı sokaklardaki tehlikelerin kucağına atarak Gebze’ye hizmet ettiğinizi zannediyorsanız yanılıyorsunuz. Yetkililere amatör spor sevdalısı olarak seleniyorum Metin Oktay Stadı’nı yıkarak sadece Gebze amatör spor kulüplerini degil Kocaeli’nin tüm ilçelerindeki tüm amatör spor kulüplerini üzüyorsunuz. Ne kadar çok spor tesisi yapılırsa o kadar az Hapishaneye ve Hastahaneye ihtiyaç olur. Bu sözüm yetkililerin kulağına küpe olsun” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.