GEDOSK Hafta sonu Pamukova’da

GEDOSK Hafta sonu Pamukova’da

   Gebze Dağcılık kulübü, hafta sonu Sakarya’nın Pamukova ilçesinde doğa yürüyüşü yapacak.Sonbaharın en güzel günlerinin yaşandığı...

 

 

 

Gebze Dağcılık kulübü, hafta sonu Sakarya’nın Pamukova ilçesinde doğa yürüyüşü yapacak.

Sonbaharın en güzel günlerinin yaşandığı günlerde GEDOSK,  Pamukova’nın Kemaliye köyünden başlayacağı doğa yürüyüşünde Alıç yaylaya doğru rota belirledi.

Yaptıkları doğa yürüyüşlerinde olağanüstü görsel manzaralara tanık olan dağcılık kulübü üyeleri yapacakları doğa yürüyüşünde uzun yürümeyi hedefliyor.

 

Doğa yürüyüşü için Pamukova’ya gidecek dağcılık kulübü üyeleri yer yer orman içi patikalarda yürüyecekler. Sonbaharın doğal renk cümbüşünde sonbaharı yaşamak isteyen dağcılar yürüyüş sırasında yürüdükleri alanı fotoğraflayacaklar. Sakarya coğrafyasını en fazla yürüyen kulüp olarak bilinen Gebze Dağcılık kulübü yıllardır Sakarya doğasını keyifle adımlıyor. Güzel bir coğrafya da, güzel bir mevsimde Sakarya’nın yaylalarında ve ormanlarında yürümenin keyifli olduğunu söyleyen kulüp başkanı Hasan Boyacı, arkadaşları ile bölgede yürümek için hazırlandıklarını söyledi. Kulübün bölgedeki rehberliğini Bilecik – Osmaneli belediyesi doğa rehberi Remzi Öner yapacak. Kulübün basın sözcüsü Rıdvan Şükür, Sakarya’da sonbaharın bütün güzelliklerini yaşadıklarını, bölgede olmayı sevdiklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.