“Gecemizi gündüzümüze katarak hizmet ettik”

“Gecemizi gündüzümüze katarak hizmet ettik”

 Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman meclis üyeliği başvurusunda bulunan 62 meclis üyesi aday adayını tanışma ve kaynaşma toplantısında bir...

 

Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman meclis üyeliği başvurusunda bulunan 62 meclis üyesi aday adayını tanışma ve kaynaşma toplantısında bir araya getirdi. Dilovası Tepe Restaurant’ta düzenlenen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AKP İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin ve meclis üyesi aday adayları katıldı.

SEÇİMİ FARKLA ALACAĞIZ

Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AKP Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Dilovası’nda en az 12-13 arkadaşımız mecliste yer alacaktır. Ancak bugün burada 60’ın üzerinde arkadaşımız bulunuyor. Belediye meclis üyeliği belirlenmesinde malum belli kriterler olacak. Hepiniz bu göreve layık arkadaşlarımızsınız ancak birçok arkadaşımız listeye giremeyecek.  Listeye giremeyen arkadaşlarımızla da canla başla çalışarak bu seçimi büyük bir farkla alacağımıza inanıyorum. Meclis üyesi olacak arkadaşlarımızın görevlerini de layıkıyla yapacaklarına inanıyorum. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

TANIŞMA VE KAYNAŞMA YEMEĞİ

AK Parti Dilovası Belediye Meclis üyesi aday adaylarına açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, “Bu belediye başkanının tanıtım toplantısı değil. Böyle algılanmasını istemem. Ben AK Parti’den belediye meclis üyeliği başvurusu yapan arkadaşlarımızın tanışma ve kaynaşma yemeği olmasını istiyorum. Bu süreç içerisinde fitne fesat çok oluyor. Bunun önünü kesmek için bu açıklamayı yapıyorum. Tabi şu da gerçek ki bende aday adayıyım. Ama benim gibi 12 arkadaşımızda Başbakanımızın davasına inanmış aday adayı arkadaşımız var. Ama bizim bir tane aday arkadaşımız olacak.

GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATTIK

Herkeste bu adayı kendisi olmasını istiyor. Benim istediğim gibi. Göreve başladığım günden bu güne gecemi gündüzüme katarak Dilovası’na hizmet etmek için çalıştım. Bu kent son beş yılda 250 milyon liralık hizmet aldı. AK Parti olmasaydı bu kent 10 milyon hizmet bile alamazdı. Alt yapıda Kocaeli’nin en kötü ilçesiyken şimdi en iyi ilçeleri arasında yerini aldı. Üst yapıda da aynı şekilde çok iyi durumlara geldik. Bunun dışında birçok hizmetimiz oldu” dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.