“Gebze’yi Saadet’e kavuşturacağız”

“Gebze’yi Saadet’e kavuşturacağız”

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Divan Toplantısı Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Gebze Kent Meydanı Kardelen Nikâh Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda ilk olarak Saadet Partisi Gebze İlçe Başkanı Mustafa Türel konuşarak, “Uzun bir aradan sonra salon programında sizlerle tekraren bir araya gelmenin sevinci içindeyiz. İlçe Teşkilatı olarak yaptığımız ve yapacağımız tüm bu çalışmalar yerelde daha yaşanabilir bir Gebze için. Gebze yıllardır basiretsiz yöneticileri tarafından gereken ilgiyi görmemiş büyükşehir statüsünde bir ilçemiz. Gebze ve Gebze’liler her seçim dönemi kandırılıyor. Verilen vaatler yerine getirilmiyor. Gün geçtikçe daha yaşanmaz hale geliyor. İnşallah önümüzdeki dönemde Gebze’de iktidara geleceğiz. Gebze’yi Saadet’e Kavuşturacağız. Daha Yaşanabilir Bir Gebze’yi hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

 

“EKONOMİK TABLOYU GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR”

Mustafa Türel’in ardından konuşan Saadet Partisi Sözcüsü Birol Aydın, “Bunca yolu sizi size anlatmak ve zaten bildiğiniz şeyleri tekrar etmek için gelmedim. Bizimkisi sadece dertleşmek, hasbihal etmek, sorumluluklarımızı hatırlamaktır. Bu toplantıları fırsat bilip bizim sizleri, sizin de bizleri motive etmesidir. Yoksa ülkemizin adalette, eğitimde, ekonomide, tarımda, sağlıkta, dış politikada ve diğer tüm alanlarda karşı karşıya olduğu problemleri hepimiz biliyoruz, dahası günlük hayatımızda bizzat tecrübe ediyoruz. Çarşı-pazarın durumu ortadadır. Herhangi bir markete girdiğimizde, raflardaki fiyat etiketleri durumumuzu çok net anlatıyor.

Herhangi bir ilan sitesine girin; kira fiyatları, araba fiyatları ekonomiyi özetliyor. Her ay posta kutularımıza bırakılan faturalar, özellikle şimdi kış aylarında, ekonomik tabloyu gözler önüne seriyor.

 

“MİLLETİN İKTİDARINDA SAADET VAR”

Kongremizde ‘Kararlıyız! Milletin İktidarında Saadet Var’ dedik, salonun en güzel köşesine de ‘Saatlerinizi İktidara Ayarlayın’ pankartını astık. İnanıyoruz, kararlıyız ve başaracağız!

85 milyonun huzur, güven, düzen ve kazanç bulacağı yeni bir iklimi inşa edeceğiz.

‘Yaşanabilir Türkiye’, ‘Yeniden Büyük Türkiye’ ve ‘Yeni bir Dünya’ mefkurelerimizi hayata geçirmek için Saadet Partimizi iktidara taşıyacağız. Bugüne kadar her ne yapıyorsak, en az bir fazlasını yapacağız. Yeni bir başlangıcın şafağındayız! Önümüzdeki süreçte gayret gösterdiğimiz, dikkat ve rikkatle hareket ettiğimiz takdirde ideallerimizi hayata geçirecek imkânı yakalayacağız” dedi.

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum