“Gebze’yi kucaklamaya geliyoruz”

“Gebze’yi kucaklamaya geliyoruz”

  Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Pazar günü ilçe başkanlığında gerçekleştireceği programla Belediye Başkan Adayını teşkilatlara...

 

 

Saadet Partisi Gebze İlçe Teşkilatı Pazar günü ilçe başkanlığında gerçekleştireceği programla Belediye Başkan Adayını teşkilatlara tanıtıyor. Konu hakkında açıklama yapan Saadet Partisi Gebze İlçe Başkan Vekili Ergin Öztürk, Belediye Başkanı Adayımız Nurettin Çelik’in teşkilatlara ve kamuoyuna tanıtımının yapılacağını ifade ederek, “Pazar günü saat:12.30’da ilçe binamızda geniş katılımla adayımızı açıklıyoruz” dedi.

 

“HİZMET İÇİN GELİYORUZ”

 

Gebze’ye Milli Görüş mührünü vurmak için canla başla çalıştıklarını ifade eden Başkan Vekili Öztürk, “Belediye Başkan Adayımız Nurettin Çelik’i partimizde düzenleyeceğimiz toplantı ile basına ve kamuoyuna tanıtıyoruz. Bundan sonra gerçekleştireceğimiz çalışmalarla Gebze’ye Saadet bayrağını dikeceğiz. Gebze’nin sorunlarını ancak ve ancak Milli Görüşçü Belediyeler çözer. Biz halkımıza hizmet etmek için geliyoruz. Gebze’yi kucaklamaya geliyoruz. Ay sonuna doğru gerçekleştireceğimiz Saadet Şöleniyle Gebze’ye Saadet Mührünü vuracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.