- “Gebze’ye yakışır bir biçimde misafir edeceğiz”
İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, “Genel başkanımız sayın Meral Akşener’in bugün Gebze’ye yakışır bir biçimde misafir edeceğiz” dedi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener başlatmış olduğu Türkiye turu kapsamında bugün Kocaeli’ye gelecek. 11.00’de Çayırova Şekerpınar Otoyol çıkışında parti yöneticileri ve partililer tarafından karşılanacak olan Akşener, 11.20’de Gebze’de esnaf ziyareti gerçekleştirecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Gebze’de bir saate yakın esnaf ziyaret ederek esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyecek. İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü gerçekleştirilecek olan ziyaretlerle ilgili olarak gazetemize yaptığı özel açıklamada, “Genel başkanımız sayın Meral Akşener’in bugün Gebze’ye yakışır bir biçimde misafir edeceğiz.
Programımız ilk olarak saat 11.30’da genel başkanımızı Gebze Yeniçarşı girişinde karşılayarak başlayacak. Genel başkanımıza karşılamada Gebze’ye özgü yöresel hediyeler vereceğiz. Ardından genel başkanımızla birlikte Gebze’de bulunan esnafları ziyaret edeceğiz. Genel başkanımız esnafın sorun ve sıkıntılarını dinleyecek” dedi. Gebze’deki ziyaretini tamamlamasının ardından Meral Akşener’in 12.50’de Körfez ilçesine giderek burada da esnaf ziyareti gerçekleştirecek. Son olarak 15.20’de Karamürsel’de de esnaf ziyareti gerçekleştirecek olan Akşener, bu ziyaretin ardından Kocaeli’den ayrılacağı öğrenildi.
Haber: Tuğçe YAKICI
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.