Gebze’ye modern  Sağlık Kompleksi

Gebze’ye modern Sağlık Kompleksi

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, belediye ile düzenlenen protokolle Gebze’ye modern bir sağlık kompleksi yapılacağını açıkladı.

Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Gebze İlçe Sağlık Müdürlüğü devir teslim töreninde bölgemizin sağlık hizmetleri ve yatırımlarına ilişkin olarak açıklama yaptı.

Gebze’de Birinci ve İkinci Basamak Sağlık Hizmetleri konularında birçok projenin yürütüldüğünü söyleyen Ergüney “Belediyemizle yaptığımız protokole istinaden Gebze’nin merkezine bir Sağlık Kompleksi inşa edilecek. Gayet modern yapıda olacak bu tesiste merkezi otopark, sağlıklı hayat merkezi, aile sağlığı merkezi, 112 istasyonu, verem savaş dispanseri, her türlü laboratuvar, radyoloji hizmetleri ve KETEM’ler gibi önemli birimler yer alacak. Yine Gebze Mutlukent Mahallesinde benzer hizmetlerin yanı sıra bünyesinde Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini de bünyesinde barındıracak olan bir sağlık kompleksi planlamamız şu anda proje aşamasında. İnşallah proje bitiminden sonra inşaat ihalesine çıkılacak.

FATİH DEVLETE YENİ ATAMALAR OLACAK

Yatak sayısı 200’den 400’e çıkarılan Gebze Fatih Devlet Hastanesi ise her geçen gün hizmete giren yeni ünite ve birimler ile vatandaşlarımıza önemli hizmetler sunuyor. Önümüzdeki aylarda Sağlık Bakanlığımız tarafından yapılacak atamalarla hastanemizdeki uzman hekim ve hemşire sayısı da arttırılacak. İl Sağlık Müdürlüğü olarak özellikle yatırımlar ve sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi alanında; birinci basamağın kalkındırılması, koruyucu hekimliğin güçlendirilmesi, sağlık taramalarının daha efektif hale getirilmesi konularındaki önemli çalışmalarımız devam edecek” dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.