“Gebze’ye kan merkezi yapılmalı”

“Gebze’ye kan merkezi yapılmalı”

Türk Kızılay Gebze Şubesi’nin olağan Genel Kuruluda divan başkanı olarak seçilen Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler Gebze’ye acilen kan merkezinin yapılması gerektiğini ifade etti.

Türk Kızılay Gebze Şubesi’nin olağan genel kurulu önceki gün Gebze Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Genel kurula Ak Parti Kocaeli Eski Milletvekili Eyüp Ayar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Belediyesi Başkan Yardımcıları Dursun Ali Arslan, Selamet Güner ve Sedat Çelik, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Av. Burak Uluköylü, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, Gebze İlçe Nüfus Müdürü Hasan Aydın, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Türk Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Oya Tunçel ve çok sayıda davetli katıldı.

ÇİLER’E TEŞEKKÜR ETTİ

Açılış ile başlayan genel kurulda divan başkanı olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, divan başkan yardımcıları olarak ise Mithat Aydın, Gulay Artut seçildi. Divan seçiminin ardından saygı duruşu ve istiklal marşı okundu. Açılış konuşmasını yapan Türk Kızılay Gebze Şubesi Başkanı Oya Tunçel, “Bugün burada gerçekleştirdiğimiz olağan genel kurulumuzun gerçekleşmesinde başta bu nezih ortamda bizleri ağırlayan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler’e teşekkür ediyorum. Gebze Kızılay'ı kuran başta merhum Hacı Mustafa Tunçel olmak üzere tüm emek verenlerin rahmetle anıyoruz. Yoğun güç artan nüfus nedeniyle Gebze’de çok sayıda ihtiyaç sahibi vatandaş var. Kızılay olarak bu vatandaşlara yardım ediyoruz. Kan bağışı konusunda da mobil aracımız her gün kent meydanında bulunmaktadır” dedi.

“GEBZE’YE KAN MERKEZİ”

Oya Tunçel’in ardından divan başkanı olarak konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, “Gebze Kızılay Şubesi’ne bugüne kadar emek veren herkesi rahmetle anıyorum. Kızılay zamanla dünyanın en büyük yardım kuruluşu olmuştur. Paylaşmayı öğreten afet savaş ve salgın gibi durumlarda yardım elini uzanmaktadır. Gebze’de bir hastaya kan lazım olduğunda kan Düzce’den gelmektedir. Siyasi erke çağrım Gebze’ye acilen kan merkezi lazım. Oda olarak bu konuda en büyük desteği sağlayacağız. Kızılay Gebze Şubesi Oya abla ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Gene kurulda daha sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak ve Gebze Belediyesi Başkan Yardımcısı Selamet Güner de birer selamlama konuşması yaptılar. Gerçekleşen genel kurulda mevcut başkan Oya Tunçel yeniden başkan seçilerek güven tazeledi.

Haber: Hanifi SURUN

 

kizilay-2-002.jpg

 

kizilay-3-001.jpg

 

kizilay-4-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.