“Gebze’ye daha fazla katkı sunmak istiyorum”

“Gebze’ye daha fazla katkı sunmak istiyorum”

 AKP’den Gebze belediyesi başkan aday adayı olan İsmail Keskin düzenlediği basın toplantısında aday adaylık süreci hakkında bilgi verdi. İsmail...

 

AKP’den Gebze belediyesi başkan aday adayı olan İsmail Keskin düzenlediği basın toplantısında aday adaylık süreci hakkında bilgi verdi. İsmail Keskin aday olması ve belediye başkanı seçilmesi durumunda Gebze’ye katkı sunmak istediğini belirterek, “Gebze’nin daha da gelişmesi anlamında aday adayı oldum” dedi.

 

İSTİŞARELERDE BULUNDUM

İsmail Keskin dün sabah çalışma ofisinde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında aday adaylığıyla ilgili olarak bilgilendirmede bulundu. Seçim hareketliliğini başladığını açıklayan Keskin, “Sizlerle bir araya gelmeden önce teşkilat üyeleri, mahalle başkanları ve en son da mahalle muhtarların ile bir araya gelerek aday adaylığımla ilgili olarak istişarelerde bulundum. Bugün de sizlerle bir araya gelerek hem bir tanışma hem de benle ilgili olarak sormak istediğiniz soruları cevaplandırmak istedim” şeklinde konuştu.

VERDİĞİM SÖZÜ YERİNE GETİRİRİM

 

Türkiye’nin ve Kocaeli’nin değiştiğini belirten Keskin Gebze’nin de bu değişime ayak uydurması gerektiğini ifade ederek, “Gebze’ye güzel şeyler katmayı istiyorum. Yurtdışına yaptığım ziyaretlerde gördüğüm ve bizzat incelediğim projeleri Gebze’de gerçekleştirmek istiyorum” dedi. Aday olmaması durumunda da partisi için seçim çalışmalarına devam edeceğini belirten Keskin, “Gebze’nin ve partimin kazanmasını istiyorum” dedi. Önümüzdeki cumartesi günü AKP Gebze ilçe teşkilatında saat 14.00’da aday adaylık tanıtım toplantısı yapacağını açıklayan İsmail Keskin, “Tüm herkesi aday adaylık açıklamasına davet ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.