Gebze’ye 1.5 yılda 57 proje yapıldı

Gebze’ye 1.5 yılda 57 proje yapıldı

KBB Başkanı Tahir Büyükakın son 1.5 yılda Gebze’ye 250 milyon TL tutarında 57 proje kazandırdıklarını söyledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, AKP Gebze’nin kongresindeki konuşmasında diğer ilçelerde olduğu gibi Gebze İlçesi’nde de Büyükşehir yatırımlarının rakamlarına değindi. Büyükakın, Gebze’de 2004-2019 arasında 760 milyon TL, 2019 yerel seçimlerinden bugüne ise 57 proje için 250 milyon TL’lik yatırım yaptıklarını dile getirdi.

SİZLERİN SAYESİNDE

Büyükakın, “Sözünü ettiğim yatırımlar içinde metro yok. Gebze’deki yatırımların tamamı sizlerin sayesinde gerçekleşiyor. Durmadan, yorulmadan çalıştığımız müddetçe bu bayrak yere inmeyecek, bu ülke bölünmeyecek” dedi. Kutlu davalarına inanan tüm partililere teşekkür etti.

AYAR’A TEŞEKKÜR

AKP Gebze’de görevi Recep Kaya’ya devreden İrfan Ayar’a da atıfta bulunan Büyükakın, “AK Parti ben değil biz diyenlerin partisi. Koca yürekli İrfan Ayar’a bir alkış istiyorum. Allah senden razı olsun İrfan Abi. Bu dava ve rota devam ettikçe bu bayrak hiç inmeyecek” diye konuştu. 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini gerçekleştirecek” diye konuştu.

 SEÇİME DEĞİL MEZARA KADAR

 AKP Gebze İlçe Teşkilatı’nın kongresine katılan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AKP’nin bugüne kadar girdiği bütün seçimlerden birinci çıkarak rüştünü ispat ettiğini söyledi. Mücadelelerinin seçime değil mezara kadar olduğunu kaydeden Büyükgöz ayrıca özetle şunları kaydetti: “Seçimlerde edindiğimiz başarılı sonuçların altında teşkilatlarımızın çalışma azmi yatmaktadır.

Liderimiz ve genel başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği istikamet doğrultusunda hedeflerimize ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. AK Parti dinamik bir siyasi harekettir. Bu dava seçime değil mezara kadar sürecektir. Sayın Erdoğan’ın ifade ettiği gibi millete hizmet etme yarışı bitmez. Biz de bu doğrultuda tevazu, gayret ve samimiyetle gönül belediyeciliğini ortaya koymaya devam ediyoruz” dedi. Büyükgöz, Başkan Ayar’a bugüne kadarki çalışmalarından ötürü teşekkür ederek sözlerini tamamladı.  (Haber Merkezi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.