Gebzespor’un kaybedecek bir senesi daha yok!

Gebzespor’un kaybedecek bir senesi daha yok!

Gebzespor file bekçisi Cemal Can Düzce ve kanat oyuncusu Burak Baba, gündeme dair açıklamalarda bulundular.

Gebzespor file bekçisi Cemal Can Düzce ve kanat oyuncusu Burak Baba, gündeme dair açıklamalarda bulundular.

İŞTE BURAK BABA’NIN AÇIKLAMALARI:

Gebzespor’u büyüklüğü için tercih ettiğini söyleyen Burak Baba, “Gebzespor’un çok büyük bir camia olduğunu buraya gelmeden önce iyi biliyordum. Sezon başında birçok farklı takımdan teklifler almama rağmen, Gebzespor’un gerek camiası gerekse taraftarının büyüklüğünü bilerek burayı tercih ettim. Bu formayı giymekten, Gebzespor için mücadele etmekten mutluluk duyuyorum”dedi.

METTİN HOCA ÇOK İYİ BİR İNSAN

Teknik Direktör Metin Yıldız hakkında övgü dolu sözler sarf eden Burak Baba, “Arkadaşlık ortamımız gayet iyi. İnşallah bu şekilde devam edeceğiz. Metin Hoca çok iyi bir insan. Takımda hoca-öğrenci ilişkisi yok. Hocamızın bize yaklaşımı samimi ve içten. Antrenmanlarda çok eğleniyoruz. Burada müthiş bir aile ortamı var. Bizi bu noktaya taşıyan da aile ortamı oldu. Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam ediyoruz”dedi.

FERİKÖY’Ü GEÇERSEK ÖNÜMÜZ AÇIK

Feriköy maçına dikkat çeken deneyimli futbolcu, “Çok iyi bir takımımız var. Bu hafta çok önemli bir maçımız var. Feriköy maçını kayıpsız geçersek önümüzün açık olduğunu düşünüyorum. Galibiyet serisini devam ettirerek bize inananları mahcup etmek istemiyoruz. Tek arzumuz, sezon sonuna kadar bu şekilde gidip ipi göğüslemek” şeklinde konuştu.

GELECEĞİ DEĞİL, GEBZESPOR’UN ŞAMPİYONLUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

Son iki maçı boş geçmeyerek bu periyotta 3 kez ağları sarsan 28 yaşındaki oyuncu kariyer planlaması ile ilgili konuşarak, “Geleceği düşünmüyorum desem yeridir. Şu an sadece Gebzespor’un şampiyonluğuna kilitlenmiş durumdayım. Burası 3.Lig’i fazlasıyla hak eden bir kulüp. Hep birlikte Gebzespor’u şampiyonluğa taşımak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

TARAFTARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMASIN

Gebzespor taraftarına mesaj gönderen Burak Baba, “Taraftarımızdan tek beklentimiz, ceza yememeleri(gülerek). Bizi yalnız bırakmasınlar. Gebzespor, taraftarıyla çok daha güçlü. Onlar tribünde, biz sahada. Gerekeni yapacağımızdan kuşkuları olmasın” diyerek sözlerini noktaladı.

 

**

 

İŞTE CEMAL CAN DÜZCE’NİN AÇIKLAMALARI:

Gebzespor camiası ile ilgili izlenimlerini söyleyen Cemal Can Düzce, “Gebzespor’un zor bir camia olduğunu buraya gelmeden önce duyuyordum. Bana göre, maksimum performansını vermeye gayret eden bir futbolcu için burası zor bir camia değil. İşini yaparsan seviliyorsun. İyiyken bağrına basılıyorsan, kötüyken de eleştirmek herkesin hakkıdır. Futbolcular genelde eleştirilmeyi sevmez. Ancak ben, kendimi çok fazla eleştiren biriyim. Maçta yaşanan bazı pozisyonlarda hatam olmamasına rağmen, hataları üzerime almaya çalışıyorum. Bu sebeple eleştirilere her zaman açığım” dedi.

KENDİMİ BURADA ÇOK HUZURLU HİSSEDİYORUM

Kariyerinde ilk kez bir kulüp tesisinde kaldığını söyleyen Cemal Can, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben normalde tesis hayatını çok seven biri değilim. Gittiğim her kulüpte, tesiste kalmayı tercih etmedim. Burası hariç… İlk kez tesiste kalıyorum. Buranın fiziki koşulları çok iyi. Tesiste kendimi yabancı gibi hissetmiyorum. Kendimi burada çok huzurlu hissediyorum. Geçen sezon lig bittiği zaman, başka bir kulüp arayışına kesinlikle girmedim. Eşim de aynı şeyi düşünüyordu. Burada kalmak istedim. Gebzespor’da maddi olarak zaten hiçbir zaman problem yaşamadık. Manevi olarak eleştirebileceğim hiçbir etken yok. Eksi hiç yok, artı çok fazla var” dedi.

METİN HOCAMIZIN EN İYİ OLDUĞUNU KONU ‘İLETİŞİM’

Gebzespor Teknik Direktörü Metin Yıldız ile futbolcular arasında çok bir diyalog olduğuna dikkat çeken 30 yaşındaki eldiven, “Teknik Direktörümüz Metin Yıldız’ın en iyi olduğunu konuların başında ‘iletişim’ geliyor. Her şeyden önce açık konuşuyor. Bir şey söyleyip, ondan başka bir şeyi anlamanızı beklemiyor. Bazen espri, bazen de şaka, konu neyse bunu direkt ifade ediyor. Çok açık bir insan. İnsani olarak fazla iyi birisi. İğneyi her zaman önce kendisine batırıyor. Sezon başı bir takım eleştiriler olsa da, takımımızın şu an bulunduğu konum ortada” şeklinde  konuştu.

CANKURTARAN HARİÇ, SONUCA ETKİ ETTİĞİM MAÇ OLMADI

Grubun en az gol yiyen takımı olmaları hakkında takım savunmasının başarısını işaret ederek mütevazi mesajlar veren Cemal Can, “8-9 sezondur düzenli olarak forma giymeye başladığımdan beri, yediğim gol sayısı olarak hep ortalamamın altında kaldım. 25 maç oynuyorsam, 12-13 gol bandında kaldım. 2016-17 sezonunda 7 gol yemiştim, Çengelköyspor’da oynadığım dönemde. O sezon, performansım bireysel olarak çok öne çıkmıştı. Bu sezon Gebzespor forması altında, penaltı kurtardığım Cankurtaranspor maçı hariç ‘yüzde yüz maçı ben aldım’ diyebileceğim bir maç yok. Takım halinde iyi savunma yaptığımız bir gerçek “dedi.

GEBZESPOR’UN YERİ MİNİMUM 2.LİG

Gebzespor’un büyük bir potansiyele sahip olduğunu, Gebze’ye ise ilçe değil, il gözü ile baktıklarını belirten Cemal Can, “Bu sezon şampiyon olmak zorundayız. Geçen sezonun devre arasında kulübe ilk geldiğimde söylediğimde, dışarıdan görmekle, gelip oynamak arasında fark var. Şampiyonluğun bir sene daha gecikmesi demek, Gebzespor’un 1 yılının kaybı anlamına geliyor. Gebzespor’un yeri 3.Lig değil, minimum 2.Lig olmalı. Buranın manevi potansiyeli yüzde 100. Burayı bir ilçe olarak değil, il olarak görüyoruz. Bu şehrin de en önemli markası Gebzespor olduğuna göre, maddi olarak da sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum” dedi.

DOZUNDA ELEŞTİRİ OLURSA SAHAYA OLUMLU YANSIR

Taraftarlara destekleri için teşekkür eden Cemal Can, eleştiri yaparken daha yapıcı olmalarını isteyerek, “Eleştiri, futbolcunun kendine gelmesi açısından önemli. Fakat eleştirinin dozu bundan daha önemli. İşler iyi giderken olumlu, kötü giderken de olumsuz yorum yapmak çok kolaydır. En önemli şey şu, yorumlarımız yıkıcı değil de, biraz daha yapıcı olursa, teşvik edici olursa bu sahaya olumlu yansır. Kimse kimseyi kandırmasın. Her futbolcu bu yorumları okuyor. Etkilenen de var, etkilenmeyen de… Ben zerre etkilenmiyorum. Çünkü eleştiri, futbolun doğasında var” dedi.

ŞAMPİYONLUK SÖYLEMLERİ İÇİN ERKEN

Şampiyonluk söylemleri için erken olduğunu ve ayaklarını yere sağlam basmaları gerektiğini kaydeden Cemal Can, “Şu an şampiyonluk naraları atılıyor. Bence bunun için çok erken. Ligin ikinci yarısı her zaman sert geçer. Çünkü ikinci yarıda küme düşmeler, can derdinde olan takımlar netleşmeye başlayacak. Her ilin grubunda farklı stratejiler olacak. Siz iki maç kazanıp, rakibiniz de iki maç kaybettiğinde her şey bir anda tepe taklak olabilir. Bu sebeple ayaklarımızı yere sağlam basmalıyız” dedi.

CAMİAMIZI REHAVETTEN UZAK TUTALIM

Fikstür avantajları olduğunu ancak ikinci yarının çok daha sert geçeceğinin unutulmaması gerektiğini söyleyen başarılı eldiven, “İlk haftaları deplasman ağırlıklı geçirip iyi sonuçlar almamız bizim için önemli bir artı oldu. Devre arası kendimizi daha da güçlendirip ikinci yarıdaki fikstür avantajımızı kullanmaya çalışacağız. Bu sebeple taraftarımıza çağrım, camiamızı rehavetten uzak tutalım. Maç maç gidelim. Çünkü hiçbir maç oynanmadan kazanılmıyor. Taraftarımızla birlikte sevineceğiz, birlikte üzüleceğiz. Mutlu sona ulaştığımızda hep birlikte stadı yıkalım. Gebzespor’un kaybedecek bir senesi daha yok!” diyerek sözlerini noktaladı.

 

whatsapp-image-2022-12-07-at-12-20-18-1.jpeg

 

whatsapp-image-2022-12-07-at-12-20-18-2.jpeg

 

whatsapp-image-2022-12-07-at-12-20-18-3.jpeg

 

whatsapp-image-2022-12-07-at-12-20-18.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.