GEBZESPOR’UN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ KÖŞKER

GEBZESPOR’UN EN BÜYÜK DESTEKÇİSİ KÖŞKER

 Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün Gebzespor yönetimiyle kahvaltıda bir araya gelerek moral verdi.  Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda üzerine...

 

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker dün Gebzespor yönetimiyle kahvaltıda bir araya gelerek moral verdi.  Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda üzerine düşeni yaparak taktir toplayan Köşker, şampiyonluğa inancının tam olduğunu dile getirdi.

BEYLİKDÜZÜ MAÇINI KAZANACAĞIZ

Bu sezon yaptığı maddi desteklerle Gebzespor’un başarılı olmasını ciddi bir katkı sunan Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, dün sabah yönetim kurulunun haftalık olağan toplantısına konuk oldu. Yusuf Öztürk başkanlığındaki yönetime güvenen ve destek veren Başkan Köşker, Gebzespor’da güzel işlerin olduğunu belirterek şampiyonluğa olan inancını yineledi. Beylikdüzü maçından 3 puan bekleyen Köşker, “Gebzespor, Gebze’mizin önemli bir markası. Bu markaya da şampiyonluk yakışır. Futbolculara güveniyorum. Beylikdüzü maçını kazanacağız” dedi.

ÖZTÜRK, TEŞEKKÜRLERİNİ SUNDU

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Gebzespor’un Başkanı Yusuf Öztürk, “Başkanımız her zaman yanımızda oldu, desteğini esirgemedi. Toplantımıza katılması bizleri ayrıca mutlu etmiştir. Şahsım ve yönetim kurulum adına Adnan Başkanımıza teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.