GEBZESPOR’U SEVEN GELSİN!

GEBZESPOR’U SEVEN GELSİN!

 Gebzespor ne çektiyse kulübü rant kapısı olarak görenlerden çekti. Biz taraftarlar olarak kulübe gerçekten hizmet edecek isimlerin her türlü destekçisi...

 

Gebzespor ne çektiyse kulübü rant kapısı olarak görenlerden çekti. Biz taraftarlar olarak kulübe gerçekten hizmet edecek isimlerin her türlü destekçisi oluruz. Yeter ki göreve gelecek isimler samimi olsun.

 

SAMİMİ OLAN HERKESE KAPIMIZ AÇIK

 

Gebzespor’un rant olarak görülecek hiçbir şeyinin kalmadığını ifade eden taraftarlar lideri Sedat Tozar, kongre ve Başkan adaylığından vazgeçtiğini açıklayan Sadık Güvenç hakkında da konuştu.

Tozar, Yönetim kongre kararı aldı. Hizmet etmek isteyen, samimi olan herkes adaylığını açıklayabilir. Sadık Güvenç kulübü gerçekten kurtaracağına inanıyorsa buyursun gelsin. Yaklaşık 1 aydır adı gündemde ancak somut hiçbir adım atmadı. Transfer konusunda da bir çalışma yapılmadı diyerek süreçte geç kalındığını eleştirdi.

 

BİZ BURADAYIZ

 

Gebzespor’a gerçekten hizmet vermek isteyenlerin dik durması ve kararlı olması gerektiğinin altını çizen Sedat Tozar, bu işler konuşmakla olmaz, sözlerin eylemlere de dökülmesi gerekiyor. Gebzespor’a kimse Başkan olmasa da biz taraftarlar olarak kulübe sahip çıkarız” diye konuştu

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.