Gebzespor’da önemli takviyeler

Gebzespor’da önemli takviyeler

Transfer çalışmalarını yürüten Gebzespor, geçen sezon Kayseri Emar Grup FK formasını terleten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Nizamettin Akgül’ü transfer etti.

Her iki kanatta da görev yapabilme özelliği taşıyan Nizamettin, yüksek top tekniğinin yanı sıra, duran toplardaki etkinliği ile göze çarpıyor. Futbola 2014-15 sezonunda Yozgatspor 1959 forması ile başlayan Nizamettin, 4 sezonluk Yozgat serüveninin ardından sırasıyla Kırıkkale Büyük Anadoluspor, Yozgatspor, Kestelspor ve Kayseri Emar Grup FK takımlarında görev yaptı. Bölgesel Amatör 94 maçta 25 golü bulunan başarılı futbolcu, BAL’daki 8’nci sezonunu Gebzespor forması altında geçirecek.

 

İKİ TRANSFER DAHA

Mor-Beyazlılar ayrıca geride bıraktığımız sezon Hendekspor’da şampiyonluk yaşayan orta saha oyuncusu Kartal Öztaşkın’ın yanı sıra Beykoz 1908’den Ahmetcan Bayraktar’ı transfer etti. Gebzespor Başkanvekili Resul Tat’ın da hazır bulunduğu imza töreninde kendisini Gebzesporlu yapan sözleşmeye imza atan oyuncuların bir hayli mutlu oldukları gözlendi.

 

İÇ TRANSFERDE 12 İMZA

Öte yandan Gebzespor iç transferde 12 oyuncu ile yeniden el sıkıştı. Mor beyazlılar, Özgür Solak, Kadir Yaman, Fırat Güneş, Gürol Karataş, Mert İnan, Oluş Şensöz, Abdulgani Demir, Serkan Sarıkaya, Yunus Emre Ayaz, Emircan Karataş, Erol Hakan Sepil, Toprak Yörük ve Alperen Yazıcı ile yeniden anlaşmaya vardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.