Gebzespor’da kurbanlı dualı sezon açılışı

Gebzespor’da kurbanlı dualı sezon açılışı

Gebzespor yeni sezon açılışı öncesi sezonun başarılı geçmesi için Gebze protokolünün de katılımıyla kurban kesti.

Gebzespor tesislerinde dün gerçekleşen törene Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Gebzespor Başkanı Recep Avcı, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, MHP Gebze İlçe Başkanı Bülent Özdemir, Yeniden Refah Partisi Gebze İlçe Başkanı Engin Kılıç, CHP Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Şahin Yılmazel, Gebzespor yöneticileri, teknik ekip ve futbolcular katıldı.

 

BAŞARILAR GETİRMESİNİ DİLEDİ

Törende ilk olarak konuşan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, “Gebzespor’un yeni sezon açılışı öncesi sezonun kazasız, belasız ve başarılı geçmesi için bugün bir araya geldik. Gebze Alaattin Kurt Stadyumu başta olmak üzere bu tesislerin tadilatında emeği geçen başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Gebze Belediyesi’ne teşekkür ediyorum. Yeni sezonun Gebzespor’a başarılar getirmesini diliyorum  “ dedi. Gebze Kaymakamı Mustafa Güler’in ardından konuşan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de Gebzespor’a her zaman gereken desteği vereceklerini ifade etti.

 

“TAKIMLARIMIZIN YANINDAYIZ”

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’ün ardından konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Yaşar Çakmak, “Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman spora ve sporcuya gereken desteği veriyoruz. Geçtiğimiz günlerde hizmete açmış olduğumuz GebzeSem tesisleri sayesinde başarılı sporcularımız olacak. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Gebzespor başta olmak üzere tüm sporcularımız ve takımlarımızın yanındayız” dedi. Son olarak Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler de bir konuşma yaparak Gebzespor takımına başarılar diledi. Yapılan konuşmaların ardından dualar eşliğinde kurban kesimi yapılarak toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirildi.

 

manset-2-022.jpg

 

manset-3-014.jpg

 

Haber: Hanifi SURUN

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.