Gebzespor’da Bomba İddia!

Gebzespor’da Bomba İddia!

Gebzespor’da kongreye sayılı günler kala önemli gelişmeler yaşanıyor.

Son yıllarda büyük bir yönetim boşluğu yaşayan ve güçlü bir yönetim arayan Gebzespor’da 2 hafta önce Gebze Ak Parti Belediye Meclis üyesi ve iş adamı Sadık Güvenç’le ilgili önemli bir gelişme yaşandığı ancak Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz tarafından veto geldiği öğrenildi.

SADIK GÜVENÇ’TEN 1 MİLYON

Geçen yıl Gebzespor Başkanlığına ciddi anlamda niyetlenen Sadık Güvenç şartların oluşmaması nedeniyle başkanlıktan vazgeçmişti. 

2 hafta önce yeniden Gebzespor başkanlığına niyetlenen Güvenç, Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz’den destek konusunda teminat istemişti. 

1 milyon TL nakit para ortaya koyan ve güçlü bir yönetim oluşturma hazırlığına giren Güvenç’in kalıcı gelir ve manevi destek  içinde Belediye Başkanı Büyükgöz’le yaptığı görüşmede beklenen adımın atılmaması nedeniyle adaylık girişimini dondurduğu öğrenilse de, 

kongre  gününe kadar sürpriz bir gelişmenin yaşanabileceği konuşuluyor. 

Sadık Güvenç’in Gebzespor başkanlığına aday olma şartı; Gebze Belediyesi’nin kamyoncular garajı gibi sabit geliri olan bazı işletmelerin Gebzespor’a verilmesi ve Belediye’nin manevi desteğini Gebzespor’a  net bir şekilde vermesi olduğu öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.