GEBZESPOR SORUNU YİNE “PARA”

GEBZESPOR SORUNU YİNE “PARA”

  Son yıllarda Gebzespor’u esiri altına alan para sorunu yine zirveye çıktı.KALAN SAĞLAR BİZİMDİRYeni yönetim son derece iyi niyetli çalışmalar...

 

 

Son yıllarda Gebzespor’u esiri altına alan para sorunu yine zirveye çıktı.

KALAN SAĞLAR BİZİMDİR

Yeni yönetim son derece iyi niyetli çalışmalar yapsa da takımın moral ve motivasyonunu yüksek tutacak beklentiler henüz çözüme kavuşmaması ligin başlamasına az bir süre kala olası bir krizin çıkabileceğini gösteriyor. Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu, “1 hafta önce yaptığı açıklamada eğer verilen sözler tutulmazsa kimseye dur diyemem. “Kalan sağlamlarla yola devam ederiz” demişti.

TUTÇUOĞLU: “FUTBOLCULAR İSTEDİĞİ YERE GİDEBİLİR”

Yaklaşık 1.5 aydır idman yapan Gebzespor’da futbolcular için verilen ödeme sözü üzerine konuşan Teknik Direktör Eyüp Tutçuoğlu geçen hafta Beyzade Resteuranta yapılan yemekli toplantıda konuşmuş futbolcular  eğer verilen tarihte peşinatlarını alamaması durumunda gitmek istiyorsa yapabilecek hiçbir şey yok. “futbolcuların hepsi yetişkin ve belli bir yaşa gelmiş isimler ve herkesin kendine göre ihtiyaçları var. Kimseye bedava oynayın baskısı yapamayız. Gitmek isteyen gidebilir, biz kalanlarla devam ederiz demişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.