GEBZESPOR FORMASININ AĞIRLIĞININ FARKINDAYIZ

GEBZESPOR FORMASININ AĞIRLIĞININ FARKINDAYIZ

Gebzespor'un kaptanı Kaan Akar, kulübün resmi sosyal medya hesaplarından açıklamada bulundu.

Taraftarlarımızın da bildiği üzere sezonun ilk devresinde yaşadığımız sorunlardan dolayı puan durumunda istediğimiz yerde değiliz. Yeni yonetimimiz ile birlikte çok güzel adımlar atıldı, bir çok sorunumuz halledildi. Ligin geri kalan maçlarında bizlerde futbolcular olarak, Gebzespor formasının ağırlığının gerektirdiği gibi daha konsantre bir şekilde mücadele edip ligi en iyi yerlerde bitirmeye çalışacağız.

Sezonun ikinci yarısına tatsız bir başlangıç yaptık, ama bunu telafi edip seriye bağlayabiliriz. Takımda moraller oldukça iyi, takımda arkadaşlık duygusu oldukça üst düzeyde. Yeni katılan arkadaşlarla birlikte daha iyi bir takım olma yolunda emin adımlarla ilerliyor ve bu doğrultuda çalışıyoruz.

Yeni yönetimin kattığı heyecan taraftarında yüzünden okunuyor, bizlerde alacağımız güzel sonuçlar ile renk katacağımıza inanıyoruz. Şimdi önümüzde Buca deplasmani var, Allah'ın izniyle bu maçı kazanıp içerideki K.Yelkenspor maçında taraftarımızla bütünleşip Gebzespor'u yakıştığı sıralamaya çıkaracağımıza inanıyoruz...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.